Iată-ne ajunși la începutul unui nou sezon. Și, odată cu toamna, au loc și unele schimbări: nu doar în natură (deși noi visăm cu ochii deschiși să ne bucurăm de…
August 31, 2020Iată-ne ajunși la începutul unui nou sezon. Și, odată cu toamna, au loc și unele schimbări: nu doar în natură (deși noi visăm cu ochii deschiși să ne bucurăm de…
Ceaiul verde, originar din China și India, este consumat de secole pentru proprietățile sale terapeutice. La fel ca ceaiul alb, acesta este obținut din frunzele uscate ale plantei Camellia sinensis,…
Sănătatea este mai importantă decât toate. O vorbă pe cât de simplă în aparență, pe atât de adevărată și complexă în esență. Nu mai este un secret faptul că un…
Avocado este un fruct unic și asta pentru că, în timp ce majoritatea fructelor conțin carbohidrați, acesta abundă în grăsimi sănătoase. Proprietățile avocadoului au fost analizate în numeroase studii, iar…
Puține fructe au obținut la fel de multă atenție în domeniul studiilor clinice precum strugurii. Unul dintre motive ar fi acela că sunt incluși în multe diete din întreaga lume.…
Natura este cu siguranță cel mai ofertant loc de care ne putem bucura. Este un refugiu în momentele stresante, o oază de liniște la finalul unei zile agitate și o…
Chimionul, originar din Egipt, a ajuns să fie cultivat de-a lungul timpului în multe alte țări din lume, precum India, China, Liban, Irak, Palestina și Turcia. În medicina tradițională, planta…
Cânepa este o plantă versatilă, întrucât poate fi prelucrată în fibre, ceară, rășină sau materiale textile și este folosită, totodată, în alimentație, datorită efectelor benefice pe care le are asupra…
Existența unei bucătării internaționale atât de vaste întotdeauna ne-a oferit prilejul de a gusta, la propriu, o bucățică din cultura unui popor. Astăzi, călătorim în regiunea Orientului Mijlociu, dar și…
Uleiul, apa și laptele obținute din nuca de cocos sunt ingrediente populare, pe care din ce în ce mai multe persoane le folosesc în bucătărie, dar și ca remedii în…