Produse naturiste

Cum îți pregătești cămara cu bunătăți pentru toamnă? Ingredientele Solaris care nu trebuie să-ți lipsească

Ingredientele Solaris

Iată-ne ajunși la începutul unui nou sezon. Și, odată cu toamna, au loc și unele schimbări: nu doar în natură (deși noi visăm cu ochii deschiși să ne bucurăm de o vreme călduroasă timp îndelungat), dar mai ales în bucătărie. 

Probabil ai început deja să te gândești la deliciile de toamnă pe care vrei să le pregătești. De la compoturi aromate, dulcețuri apetisante și până la murături gustoase, toate necesită un strop de pasiune pentru bucătărit, precum și cele mai bune ingrediente. 

Așa că, ne-am gândit să îți oferim un mic ajutor și am făcut o listă cu ingredientele Solaris care vor da un plus de savoare bunătăților dorite.

Ești curios să afli recomandările? Atunci te invităm să pășești în fascinanta lume a mirodeniilor, condimentelor și nu numai. 
P.S. Salvează acest articol pentru a-ți fi mai ușor să faci lista finală de cumpărături! 

Ingredientele Solaris ideale pentru pregătirea conservelor de toamnă 

miere polifloră

Se spune că mâncarea pregătită în casă este cea mai delicioasă, iar secretul constă nu doar în rețeta propriu-zisă, cât și în alegerile alimentare pe care le faci zi de zi. Indiferent de bucatele pe care vrei să le gătești, este esențial să optezi pentru ingrediente naturale, care provin din surse sigure și care își aduc aportul la sănătatea întregului organism.

Oferta de ingrediente Solaris pentru conserve bifează toate aspectele menționate mai sus și este și una generoasă, în care găsești diverse sortimente de ulei și oțet, condimente și mirodenii, zahăr brun, sare și miere. Mai mult, în această perioadă, ele sunt disponibile cu 20% Reducere pe vegis.ro.

Sugestii de ingrediente Solaris care te vor cuceri instant

Fie că vrei să ai în cămară dulcețuri, compoturi, murături sau câte puțin din toate, iată ce ingrediente nu trebuie să-ți lipsească. 

Pentru tradiționala zacuscă, nu uita să adaugi în coșul de cumpărături uleiul de floarea soarelui. Acest sortiment de la Solaris este obținut prin presarea la rece a semințelor crude de floarea soarelui, este 100% natural, fiind bogat în vitamina E. 

Ingredientele Solaris - Ulei de floarea soarelui

În cazul în care îți este dor de gustul copilăriei și îți dorești să savurezi gemurile și dulcețurile preferate, te sfătuim să ai în vedere:

  • mierea polifloră, cu care te poți îndulci și ulterior, dacă o consumi ca atare;
  • zahărul brun nerafinat care este un bun înlocuitor al zahărului alb, fiind obținut din trestie de zahăr de calitate superioară;
  • sortimentele de sirop de cocos, hibiscus ori curmale. 

Cămara ar fi incompletă fără câteva borcane de gogonele, castraveți, gogoșari, conopidă sau orice alte legume sunt pe gustul tău. Pentru a obține murături ca la mama acasă, adaugă următoarele ingrediente:

Oțet de mere
  • semințe de muștar 100% naturale care vor da un gust deosebit nu doar murăturilor, dar și supelor ori ciorbelor de sezon; 
  • oțet de mere ce conține doar suc de mere și apă; pe lângă faptul că este un bun condiment și conservant, acest produs este bogat și în elemente nutritive precum: potasiu, magneziu, fosfor, vitaminele B și C și antioxidanți; 
  • sare – unul dintre cele mai apreciate sortimente de către clienții noștri este sarea baciului, un produs fără adaos de iod.

Bineînțeles, în afară de aceste recomandări, mai poți adăuga și alte condimente favorite, disponibile aici

De ce să alegi ingredientele Solaris?

Natura ne-a oferit dintotdeauna roadele de care avem nevoie, iar echipa Solaris reușește să le transpună în gama largă de produse naturale. Activitatea brand-ului Solaris se ghidează în jurul valorilor simplitate, autenticitate și bucuria de viață, aspecte ce se regăsesc cu ușurință în rezultatul muncii lor: produse ce sunt inspirate din natură, din ingrediente simple, autentice, care te ajută să ai o alimentație echilibrată și un organism sănătos astfel încât să te bucuri de fiecare moment al vieții.

Să optezi pentru produsele Solaris înseamnă să alegi nu doar alimente, ci alimente de o calitate superioară, ce contribuie la sănătatea ta și a celor dragi. 

La final, îți reamintim că ingredientele Solaris de sezon sunt disponibile cu 20% Reducere pe vegis.ro. Așa că grăbește-te să finalizezi lista de cumpărături pentru a savura cât mai curând din bunătățile favorite ale toamnei. 

Spor la bucătărit! 

Ingrediente Solaris pentru conserve de sezon
About Author

Vorbăreață incurabilă, dar care adoră să își împărtășească ideile și în scris. Iubitoare de animăluțe, călătorii și cărți inspirate din fapte reale.

No Comments

    Leave a Reply