Cum cumpar - Vegis.ro

Pentru a alege produsele dorite, navigheaza pe site cu ajutorul meniurilor principale sau folosind campul de cautare.

 Daca vrei sa achizitionezi un produs, adauga-l in cosul de cumparaturi prin apasarea urmatorului buton:

Dupa ce adaugi produsul in cos, ai 2 optiuni: sa continui cumparaturile sau sa mergi direct la cosul de cumparaturi pentru a finaliza comanda:

Daca doresti sa finalizezi comanda, dupa apasarea butonului “mergi la cosul de cumparaturi” vei fi directionat catre pagina aferenta unde ai posibilitatea sa vizualizezi lista completa cu produsele alese, sa modifici cantitatea sau sa renuntati la unul sau mai multe produse.

De asemenea, in aceasta pagina poti folosi un voucher cadou (cod de reducere primit de la Vegis), punctele de fidelitate acumulate, sau poti dona o suma de bani pentru sustinerea proiectului care se desfasoara la momentul respectiv. 

Pasul urmator presupune completarea campurilor cu datele personale (persoana fizica sau persoana juridica) si selectarea modalitatii de plata.

Dupa completarea campurilor necesare, te rugam sa citesti si sa bifezi ca esti de acord cu Termenii de utilizare si Conditiile site-ului Vegis.ro. Acest lucru este obligatoriu si necesar pentru a putea finaliza cu succes comanda.

De asemenea, daca bifezi ca esti de acord cu abonarea la Newsletterul Vegis, te vom anunta periodic vizavi de noutatile si promotiile curente:

Pentru a finaliza comanda, mai trebuie doar sa apesi urmatorul buton, iar de aici ne vom ocupa noi :)

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 13.03.2023