Cum platesc - Vegis.ro

Va punem la dispozitie 7 metode de plata a comenzilor dumneavoastra. 

 

1. Numerar, la livrare / ramburs la primirea coletului 

  • Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia. 

 

2. Plata online cu cardul 

  • Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online Payu. Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Vegis sau oricaror altor persoane neautorizate.

  • Optional puteti activa optiunea Pay by Click - plata cu un singur click - astfel va puteti salva datele de card intr-o baza de date securizata PayU Romania, iar la o viitoare plata puteti reutiliza cardul salvat rapid si usor, fiind redirectionat doar catre pagina 3DSecure a bancii emitente de card pentru a autoriza tranzactia. Datele cardului dumneavoastra sunt securizate si criptate, Vegis.ro nu are acces la acestea, iar tranzactia se poate face doar cu aprobarea bancii dumnevoastra.

 

Pe langa cardurile bancare, aveti posibilitatea de a achita comenzile plasate pe Vegis.ro si prin utilizarea cardului de tichete Edenred sau a cardului de tichete CADOU Edenred

3. Plata cu cardul la Easybox sau Fanbox

Aceasta modalitate de plata este valabila doar in momentul in care se doreste ridicarea personala a comenzii de la un punct de ridicare Easybox sau Fanbox (lockere) din tara. 

Pentru aceasta metoda de plata se percepe o taxa de 5,00 RON, cost suplimentar pentru procesarea platii la livrare. Plata online cu cardul este gratuita. 

 

4. Plata in avans prin OP 

  • In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP bifati aceasta optiune, iar in momentul in care apasati butonul de confirmare a comenzii veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului. 

 

5. Plata in rate prin: Card Avantaj sau card Star BT

  • In cazul in care sunteti posesor al unui card de credit CARDAVANTAJ sau STAR BT si doriti sa efectuati plata in rate egale fara dobanda, bifati aceasta optiune, iar in momentul in care apasati butonul veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra si sa selectati numarul de rate dorite (2-3).

Pentru orice detalii sau informații suplimentare legate de metodele de plată, ne puteți contacta pe email la adresa: [email protected] .


6. Plata prin Click 24 Banking (BCR)


7. Plata prin BT24 - Internet Banking (BT)

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 08.12.2023