Garantii - Vegis.ro

Fiecare produs care intra in stocul Vegis.ro este insotit de factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor in conformitate cu legislatia sanitara, sanitar-veterinara, legislatia pentru siguranta alimentelor (Legea 150/2004; R.P.E 852/2004/CE) si Sistemul de Management al Calitatii si Sigurantei Alimentare.

De asemenea, toate produsele sunt insotite de specificatiile producatorului in ceea ce priveste indicatiile terapeutice (pentru ce afectiuni sunt recomandate), modul de administrare, precautii, contraindicatii si alte informatii asemanatoare.

 

 

Clientii nostri pot returna coletele in 30 de zile de la data primirii. Toate coletele parasesc depozitul nostru in cele mai bune conditii din punct de vedere al ambalarii, insa, in cazul in care, din diverse motive, coletul tau este deteriorat in momentul primirii, vom inlocui produsele afectate sau iti vom inapoia in cont contravaloarea comenzii tale, fara nicio problema!


  

 

Fiecare colet este ambalat corespunzator, in functie de produsele pe care le contine, astfel incat sa reziste la conditii diverse de transport, depozitare sau tranzit.

Borcanele, flacoanele din sticla si orice alt produs fragil sunt ambalate in burete, produsele sunt bine asezate si fixate in colet, iar acolo unde este cazul, oferim extra protectie astfel incat tu sa primesti comanda exact asa cum pleaca din depozitul nostru: intacta. 

 

 


Nu avem taxe pentru kilograme sau kilometri suplimentariindiferent de coordonatele geografice ale localitatii tale. Acelasi lucru este valabil si in cazul coletelor voluminoase care nu sunt taxate suplimentar.

Lipsa taxelor si a comisioanelor se aplica si in cazul platilor cu cardul. Vegis.ro suporta toate comisioanele bancare aferente acestor plati astfel incat sa nu se perceapa nimic in plus clientilor nostri. Totatul afisat la finalul comenzii este exact suma de bani care se va retrage din contul clientului.

 

 

Pentru ambalarea si expedierea coletelor folosim cutii de carton pe care le inchidem cu scotch personalizat, ce contine logo-ul Vegis; astfel, continutul coletului este bine protejat si inaccesibil celorlalti.

 

 

 

 

Depozitul Vegis.ro este avizat de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (A.N.S.V.S.A.), si respecta toate normele legale de depozitare/comercializare prevazute de catre aceasta, avand autorizatia Nr. 6102 - V.A-BV / 08.04.2014.

De asemenea, vegis.ro este un magazin Certificat Ecologicavand codul RO-ECO-008. Acest lucru reprezinta garantia ca produsele, procedurile de lucru si depozitare sunt in conformitate cu reglementarile comunitare si nationale aflate in vigoare.

 

 

Clientii nostri merita ce e mai bun, tocmai de aceea ne place sa ii surprindem cu promotii speciale, oferte exclusive si noutati, dar sa ii si rasplatim pentru comenzile plasate. In acest sens am creat un program de fidelizare prin intermediul caruia acordam puncte bonus la orice comanda, proportional cu valoarea acesteia. 

 

 

 

Site-ul nostru are certificatul SSL care garanteaza criptarea informatiilor si navigarea in siguranta, furtul sau modificarea informatiilor trimise de client fiind astfel imposibile. Prin acest lucru garantam o experienta placuta de navigare, si cel mai important, fara griji.

 

 

 

Fiecare produs din cele peste 6000 existente in stoc este insotit de factura in original si provine fie direct de la producator, fie de la distribuitori autorizati, asigurandu-se astfel originalitatea acestora.

 

 

 

 

Comenzile a caror valoare (fara transport) depaseste suma de 150 de lei (TVA inclus) beneficiaza de livrare gratuita prin intermediul uneia din urmatoarele firme de curierat (la alegere): Fan Courier sau Urgent Cargus.

 

 

 

Oferim 7 metode de plata astfel incat clientii nostri sa aleaga in functie de preferinte:

1. Plata in numerar la destinatie;

2. Plata cu Ordin de Plata in contul Vegis;

3. Plata cu card bancar VISA / MASTERCARD / MAESTRO;

4. Plata in rate prin Card Avantaj (2-3 rate egale, fara dobanda);

5. Plata in rate prin Card Start BT (2-3 rate egale, fara dobanda);

6. Plata in rate prin Card BRD Finance (2-3 rate egale, fara dobanda);

7. Plata prin Click 24 Banking BCR.

 

Garantia de conformitate

SC VEGIS SRL are obligatia de a livra produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare, indiferent de forma in care acesta se incheie (verbal sau scris).

Produsele comercializate pe site-ul www.vegis.ro beneficiaza de garantie potrivit art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, daca acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de catre Vegis.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator în parte. 

Vegis.ro se angajeaza sa acopere garantia de conformitate potrivit legii in termen de 2 ani calculat de la livrarea produsului, cu conditia ca produsul respectiv sa fi fost pastrat in conditii optime de catre consumator, intocmai cum a fost recomandat de catre producator. In primele 6 luni de la cumparare, consumatorul nu trebuie sa dovedeasca neconformitatea care se considera ca a existat la data cumpararii. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformitatii va trebui dovedita de consumator.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 05.07.2023