Arborele baobab este originar din anumite regiuni ale Africii, Arabiei Saudite, Australiei și Madagascarului. Cunoscut sub numele științific de Adansonia, baobabul poate crește în înălțime până la 30 de metri,…
October 14, 2020Arborele baobab este originar din anumite regiuni ale Africii, Arabiei Saudite, Australiei și Madagascarului. Cunoscut sub numele științific de Adansonia, baobabul poate crește în înălțime până la 30 de metri,…
Silimarina, substanța activă din compoziția plantei de armurariu, are proprietăți antioxidante, antivirale și antiinflamatorii, motiv pentru care se recomandă în multe probleme de sănătate, de cele mai multe ori sub…
Mierea de Manuka nu este un produs ieftin, de aceea, dacă nu ți l-a recomandat un prieten sau dacă singura ta sursă de informare sunt articolele de pe diferite site-uri, …
Originară din regiunea mediteraneană, rucola face parte din categoria legumelor crucifere, o familie de legume care abundă în substanțe nutritive benefice organismului. Studiile arată că persoanele care consumă în mod…
Întărirea sistemului imunitar este o prioritate în pragul sezonului rece. Somnul odihnitor, consumul de fructe și legume, hidratarea corespunzătoare și mișcarea zilnică sunt doar câteva din modalitățile pe care le…
Ovăzul este o cereală integrală, adesea consumată la micul dejun sub formă de porridge, datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce organismului. Fibra dietetică și mineralele prezente în ovăz țin…
Nutrient esențial și antioxidant puternic, Vitamina C este implicată în numeroase procese ale organismului. Pe lângă rolul important pe care îl are în creșterea imunității, aceasta contribuie totodată la reglarea…
Aronia este un tip de arbust originar din America de Nord, care la începutul secolului XX a început să fie cultivat în Europa de Est pentru producția de vinuri și…
Rădăcina de ghimbir este folosită de secole pentru menținerea unui echilibru la nivelul organismului. Bogat în terpene bioactive, ghimbirul aparține familiei de plante Zingiberaceae, precum turmericul și cardamomul. În medicina…
Migdalele, cunoscute științific sub denumirea de Prunus dulcis, intră în categoria alimentelor bogate în nutrienți esențiali organismului. Acestea conțin din plin fibre, proteine, vitamine și minerale, care împreună acționează în…