Noutati

Good Routine®, primul brand de suplimente creat de Secom®

Good Routine®

Tabieturi, preferințe, alegeri; toate acestea contribuie la formarea rutinei zilnice a fiecăruia dintre noi, iar ceea ce facem zi de zi ne influențează mai mult decât bănuim. Dacă ai putea să-ți îmbunătățești rutina, să introduci un nou obicei care să contribuie la starea ta de bine? Un obicei simplu, rapid, dar care odată ce devine parte din rutina ta, poate face o diferență? 

Good Routine®, primul brand privat de suplimente creat sub marca Secom® vine să completeze obiceiurile sănătoase deja existente cu sursele de nutrienți calitativi de care ai nevoie pentru un randament excelent și reușita fiecărei zi. 

DE CE GOOD ROUTINE® 

lansare Good Routine®

Pentru că vrei doar ce este mai bun pentru tine… și nu ești singurul. 

Grija în ceea ce privește alimentația, calitatea somnului, mișcarea; pe scurt, toate aspectele ce definesc un stil de viață sănătos, este una din ce în ce mai mare în rândul populației. Suntem mai atenți la ceea ce cumpărăm și implicit consumăm, punem preț pe calitate și nu facem compromisuri atunci când vine vorba de starea noastră de bine. 

Suplimentele Good Routine® au fost dezvoltate ținând cont de această dorință și orientare spre calitate, pe baza unor formule patentate, create în laboratoare certificate și atestate la nivel internațional. Eticheta curată reprezintă garanția unui produs natural, obținut din cele mai bune ingrediente, fără alergeni, excipienți, organisme modificate genetic, gluten sau lactoză, fiind recomandate inclusiv persoanelor care se confruntă cu diverse intoleranțe alimentare. 

Good Routine

Pentru că este mai ușor să previi, decât să tratezi. 

Stilul de viață alert pe care cu toții îl experimentăm în fiecare zi poate fi uneori o provocare, de aceea avem nevoie de un mic boost, un ajutor pentru a corecta anumite carențe de nutrienți sau un suport care să sprijine funcțiile organismului, mai ales în perioadele mai solicitante. 

Brand-ul Good Routine oferă această susținere prin suplimente adaptate fiecărei nevoi în parte, ușor de administrat, concepute astfel încât să se integreze cât mai natural în rutina ta zilnică. Iar totul a fost gândit până în cel mai mic detaliu: de la dimensiunile prietenoase ale capsulelor, până la dozajul zilnic care nu implică administrarea unui număr mare de comprimate, ceea ce înseamnă o grijă în minus pentru tine. 

Suplimentele Good Routine® reprezintă suportul necesar pentru echilibrarea florei intestinale, sănătatea articulațiilor, a sistemului cardiovascular, creșterea imunității sau completarea dietei alimentare. Recomandările variază, însă scopul este același: regăsirea și menținerea stării de bine, respectiv încurajarea unui stil de viață echilibrat. 

suplimente Good Routine

Pentru că ți se potrivește perfect! 

Good Routine® este un brand fresh, modern, energic… așa cum ești tu. Un brand care îți înțelege nevoile și vine cu soluții inovatoare pentru satisfacerea acestora, un ajutor în atingerea celei mai bune versiuni ale tale. 

CUM ÎȚI POȚI COMPLETA RUTINA ZILNICĂ 

Cu unul din cele 10 suplimente premium lansate recent pe piața de specialitate: 

C-Your-Immunity® 

Formulă sinergică pe bază de Vitamina C, Quercetină, Hesperidină și Bromelaină pentru buna funcționare a sistemului imunitar. 

Mag-Your-Mind®

Complex cu magneziu bisglicinat, extractele standardizate ale adaptogenilor Rhodiola și Schisandra și vitaminele B6 și B9, ideal în combaterea stărilor de stres și oboseală. 

Build-Your-Joints 

Suport natural cu Colagen intact de tip II (UC-II®), vitamina D3, extract de Salcie și Curcuma, pentru sistemul articular și osos. 

Guard-Your-Liver 

Formulă concepută pentru susținerea funcțiilor ficatului, ce are la bază concentrații ridicate de fosfolipide esențiale (900mg) și Silimarină (100mg). 

Train-Your-Brain® 

9 neuro nutrienți într-un supliment recomandat în perioadele de suprasolicitare fizică și psihică, dificultăți de concentrare sau deficit de memorie. 

Algal Omega-3 

Formulă vegană, patentată life’s® OMEGA cu Omega-3 din sursă vegetală (microalge) și vitamina E, pentru sănătatea inimii, creierului și a vederii. 

Pure Omega-3 

Complex pe bază de acizi grași Omega 3, Vitamina E și Vitamina D3 pentru completarea alimentației sărace în grăsimi sănătoase, sănătatea sistemului nervos, cardiovascular și a vederii. 

Krill Oil 

Formulă patentată de ulei de krill Antarctic SuperbaBOOST™cu efect antioxidant și antiinflamator, destinat menținerii în limite normale a nivelului de colesterol din sânge și sănătatea articulațiilor. 

Comfort-U®

Capsule cu D-Manoză, extract standardizat de merișor și 1 miliard de bacterii benefice care mențin sănătatea tractului urinar. 

Synergize-Your-Gut®

Asociere de 10 tulpini bacteriene benefice și Inulină, sursă de fibre solubile pentru echilibrul florei intestinale. 

Cea mai bună rutină începe cu Good Routine®. Alege noul tău obicei sănătos și bucură-te de o stare de bine, în fiecare zi. 

Suplimentele Good Routine® sunt disponibile și pe vegis.ro

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments
    Leave a Reply