Retete sanatoase

Rețeta de brânză vegană cu caju care îți va schimba stilul alimentar!

rețetă de brânză vegană

Pentru toți cei care nu vă împăcați bine cu lactatele… luați o foaie și un creion sau salvați acest link, deoarece următoarea rețetă de brânză vegană cu caju este pentru voi!

Alături de cea la gluten, intoleranța la lactoză se numără printre cele mai des întâlnite forme de intoleranțe alimentare care în prezent afectează nu mai puțin de 3 sferturi din populația globului. Intoleranța la lactoză nu este o afecțiune, ci mai degrabă o condiție în care organismul nu poate digera lactoza, un tip de zahăr care se găsește în lapte și implicit produsele lactate.

Rețeta de brânză vegană cu caju reprezintă modalitatea ideală prin care te poți bucura în continuare de acest produs fără balonare, crampe abdominale sau diaree, efecte secundare caracteristice acestui tip de intoleranță.  În plus, rețeta este perfectă și pentru stilul alimentar al veganilor sau pur și simplu pentru persoanele care doresc să încerce ceva inedit în materie de gusturi și “bucătăreală”.

INGREDIENTE

MOD DE PREPARARE REȚETA DE BRÂNZĂ VEGANĂ CU CAJU

  1. Amestecă în blender, timp de un minut, nucile caju, sarea, fulgii de ceapă, pudra de usturoi, fulgii de drojdie, zeama de lămâie și 235ml de apă.
  2. Fierbe restul apei într-o cratiță mică până dă în clocot.
  3. Adaugă treptat praful agar în timp ce amesteci până se îngroașă compoziția (aproximativ 2 minute).
  4. Las-o să se răcească, apoi adaug-o în blender alături de celelalte ingrediente.
  5. Amestecă toate ingredientele încă un minut.
  6. Toarnă compoziția într-un bol de sticlă și depozitează-l la frigider timp de o oră.

Atunci când dorești să servești brânza de caju, pur și simplu răstoarnă castronul pe o farfurie și taie branza felii sau cubulețe. De asemenea, poate fi pasată cu ajutorul unei furculițe și folosită astfel în deserturi, înlocuind cu succes brânza convențională.

Alimente pentru Reteta de branza vegana cu caju
About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments
    Leave a Reply