Stiati ca

#vegisnews: Produse noi în ofertele Niavis și Dacia Plant

produse Niavis

Unii dintre cei mai apreciați producători români de pe vegis.ro, Niavis și Dacia Plant, și-au îmbogățit portofoliul cu produse noi.

Dacia Plant a lansat de curând dropsurile cu miere și eucalipt recomandate pentru decongestionarea căilor respiratorii și toate tipurile de tuse.

Dropsurile fac parte din gama Calmotusin, au la bază un complex natural cu 7 plante și 5 uleiuri esențiale și nu conțin zahăr, fiind îndulcite cu nectar din flori de cocos pentru un gust plăcut, tolerat de cei mici.

Niavis ne-a obișnuit cu superalimente, pulberi, ulei de cocos și alte produse vegane și certificate bio care nu ar trebui să lipsească dintr-o dietă echilibrată.

De astăzi, în portofoliul Niavis găsești 5 produse noi: matcha, năut, linte roșie, zahăr de cocos și pulbere de cacao Criollo care te vor ajuta să pui în practică deserturi, smoothie-uri și alte rețete delicioase. Niavis este producătorul lunii aprilie pe vegis.ro iar produsele noi beneficiază de 20% REDUCERE, o ocazie bună pentru a le comanda și testa!

Iar noutățile nu se opresc aici așadar, fii pe fază!

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply