Remedii si tratamente naturiste

#vegisnews: Cosmetice naturale – tendințe în anul 2019 și 2027

Cosmetice naturale

Produse pentru îngrijire – tendințe în 2019

În perioada 27 martie – 2 aprilie are loc o nouă ediție a evenimentului “Săptămâna frumuseții” (Beauty Week) găzduit de Whole Foods Market, unul din cei mai mari retaileri de produse organice din America și totodată singurul certificat organic de către USDA din această țară.

În materie de produse pentru îngrijire, una din propunerilor experților Whole Foods Market sunt cosmeticele cu superalimente verzi în compoziție: avocado, spirulină, ceai verde, matcha sau varză kale (măști faciale, produse pentru corp și păr).

Anul acesta, verde înseamnă nu doar sănătate, ci și frumusețe! 

Cerere tot mai mare pentru cosmeticele naturale

Potrivit analiștilor de la Future Market Insights (FMI), piața globală a produselor cosmetice naturale este în continuă creștere, iar în anul 2027 se estimează că va atinge o valoare de 54 miliarde de dolari.

Există 2 elemente-cheie care favorizează această creștere: preocuparea consumatorilor legată de efectele secundare ale substanțelor chimice din produsele pentru îngrijire și interesul tot mai mare vizavi de beneficiile ingredientelor naturale.

Același studiu publicat de FMI arată că Europa va deveni cel mai mare consumator de produse naturale cosmetice din lume. 

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply