Produse naturiste

Chlorella, sursa de energie si vitalitate

Chlorella este o alga verde de apa dulce, foarte cunoscuta pentru puterea sa de detoxifiere a organismului.

In ciuda dimensiunilor sale microscopice, aceasta alga este un adevărat fenomen al naturii, fiind foarte apreciata pentru continutul sau bogat de substante nutritive: 58% proteine, 18 amino-acizi esentiali si vitaminele A, B, C si E. Contine de asemenea un procent ridicat de acizi grasi, incluzand Omega 3 si o gama larga de minerale: fier, calciu, magneziu, zinc, potasiu, mangan. Mai mult decat atat, Chlorella are un continut foarte bogat de clorofila, avand un rol major in procesele de detoxifiere si oxigenare a organismului.

Beneficiile chlorellei

·         Creste imunitatea organismului

Consumul acestei alge stimuleaza cresterea productiei de interferon, o substanta foarte importanta in lupta organismului cu leucemia si cu infectiile produse de diversi virusi. Mai mult, chlorella stimuleaza producerea factorului de necroza tumorala, un anticorp capabil sa distruga formatiunile tumorale din organism.

·         Efect antitumoral

Cele doua principii active din Chlorella, vioxantina si luteina, inhiba dezvoltarea tumorilor si induce moartea programata celulelor maligne.

·         Efect antiasmatic

Principiile active din aceasta alga reduc sensibilitatea alergica si moduleaza raspunsul imun.

·         Efect anti-aging

Cu un puternic efect antioxidant, chlorella ajuta la restabilirea energiei si vitalitatii organismului.

Energia noastra este un factor antiimbatranire foarte eficient si unul din atuurile cele mai importante in mentinerea sanatatii si frumusetii. Energia de care dispunem contribuie la regenerarea ficatului, la eliminarea deseurilor din organism, la mentinerea unei greutati corporale potrivite. Ea este si un aliat al frumusetii, sustine productia de colagen, foarte importanta pentru o piele catifelata si sanatoasa, si un par bogat si plin de stralucire.

Datorita clorofilei si numeroaselor vitamine, minerale si oligoelemente continute, chlorella contribuie la purificarea sangelui si tesuturilor, oferind totodata si o mai buna oxigenare a organismului.

·         Efect antidiabetic si hipocolesterolemiant 

Un studiu ce a avut ca subiecti pacienti umani, cu valori marite ale colesterolului total, a analizat efectele administrarii pe o durata de 16 saptamani a acestei alge. Analizele facute la sfarsitul acestui interval de timp, au aratat ca nivelul colesterolului si al glicemiei a revenit la normal la pacientii care luau alga, comparativ cu grupul martor. Mai mult, fluctuatiile foarte mari ale nivelului de glucoza din sange, depistate la unii pacienti, s-au echilibrat pe parcursul administrarii sistematice de Chlorella.

·         Efect detoxifiant si chelator al metalelor grele din organism

Este bine cunoscut faptul ca orice proces de vindecare incepe cu o detoxifiere in prealabil a organismului.

Datorita continutului bogat de clorofila, Chlorella are o capacitate extraordinara de a elimina toxinele si metalele grele din organism.

·         Sustine sistemul cardiovascular

Nu in ulti­mul rand, sistemul cardiovascular beneficiaza de efec­tul reintineritor al acestei alge, tensiunea arteriala fiind normalizata, vasele de sange pastrandu-si supletea si rezistenta, evitand in acest fel ischemia cardiaca sau accidentul vascular cerebral.

Alte efecte benefice ale acestei alge sunt cele: hipotensive, antiulceroase, echilibrante hormonale, radioprotectoare (protejeaza organismul contra radiatiilor nocive), depurative, accelereaza procesele de vindecare în organism (inclusiv in cazul ranilor, interventiilor chirurgicale).

Vezi pe site-ul nostru ofertele curente pentru produsele ce contin Chlorella.

No Comments

    Leave a Reply