Acest terci cu quinoa nu este o mâncare greoaie în care se transformă adesea terciul de ovăz atunci când nu este gătit cum trebuie, ci un mic dejun (sau prânz, sau cină) relativ ușor și răcoritor, plin de fructe și de arome de vară. Pe scurt, este delicios!
Informații generale și nutriționale
Timp de pregătire: 5 minute
Timp de gătire: 15 minute
Timp total: 20 minute
Porții: 2
Calorii: 356kcal/ porție
Ingrediente pentru terci de quinoa
- 85g quinoa Niavis
- 125ml băutură vegetală de cocos Allos
- 125ml apă
- 40g caise uscate Herbavit
- 30g migdale SanoVita
- 1 linguriță pudră de merișor (opțional)
- 1 portocală

Mod de preparare
- Puneți la fiert apa și laptele de cocos și gătiți quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Între timp tăiați mărunt curmalele, migdalele și portocala. Spre final, când quinoa este fiartă, adăugați migdalele și caisele și mai lăsați pe foc 2-3 minute.
- După ce s-au fiert le puteți pune într-un pahar/bol, iar deasupra așezați portocala tăiată mărunt.
Poftă mare!