Știi deserturile acelea pufoase, super gustoase, dar care nesecită mult timp de pregătire? Ei bine, am găsit soluția! Un brownie vegan cu glazură fină din cremă de ciocolată cu alune care e gata în circa 30 de minute! Iar partea cea mai bună este că ți-am pregătit pe site un Pachet pentru Prăjitură Brownie Vegană pe care să-l comanzi și să-l ai mereu la îndemână pentru urgențe dulci. Dar știm că pofta-i mare, așa că hai să-ți arătăm cum se face!
Ingrediente
- 1 pungă mix brownie fără gluten Bettr
- 250ml băutură vegetală din soia
- 2 linguri cremă tartinabilă de alune
- sau, ca să îți fie mai simplu, poți cumpăra direct acest Pachet pentru prăjitură brownie vegană
- 120ml ulei de măsline

Mod de pregătire brownie vegan
- Preîncălzim cuptorul la 200 de grade. Apoi, adăugăm într-un bol mixul de brownie, 200ml bautură vegetală de soia, 120ml ulei de măsline și amestecăm bine.
- Compoziția obținută o dispunem într-o tavă pe care o băgăm în cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
- Între timp, într-o cratiță mică, punem 50-60ml de băutură vegetală din soia și 2 linguri din crema tartinabilă de alune. Amestecam bine până obținem o cremă omogenă.
- Dupa ce s-a copt brownie-ul, îl scoatem din cuptor și îl lăsăm la răcit. Ulterior, cu ajutorul unei linguri sau spatule, întindem crema de alune uniform peste toată suprafața desertului. La final o tăiem și o servim.
Poftă mare!