Noutati / Produse naturiste

Propolis spray cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal, un remediu nou marca Dacia Plant!

Inovaţia se numără printre principalele valori ce ghidează activitatea de peste un deceniu a producătorului român Dacia Plant. Dorinţa constantă de a oferi clienţilor remedii 100% naturale cu beneficii reale asupra sănătăţii a condus automat la nevoia de creare a unor noi produse, dar şi îmbunătăţire a unora deja existente. Propolis spray fără alcool cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal reprezintă un exemplu concret a unui produs deja cunoscut de către consumatori (Propolis spray fără alcool), a cărei compoziţie însă a fost îmbogăţită cu 4 noi ingrediente pentru o acţiune terapeutică superioară, respectiv mai multe întrebuinţări. 

Propolis spray cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal: ingrediente

Spre deosebire de vechiul produs, pe lângă extractul natural de propolis care se găseşte în aceeaşi concentraţie de 60%, noua variantă a spray-ului conţine şi argint coloidal rezultat în baza unei metode de ultimă generaţie, respectiv uleiuri esenţiale de eucalipt, cimbru-de-cultură şi cuişoare, toate obţinute prin procesul de distilare a frunzelor (sau după caz, a bobocilor) în vapori de apă.

Având în vedere ingredientele din compoziţie şi metodele de preparare/obţinere ale acestora, Propolis spray cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal reprezintă încă o dovadă a modului în care Dacia Plant reuşeşte să împletească beneficiile naturii şi practicile moderne în favoarea sănătăţii şi implicit a consumatorului.

Utilizări Propolis spray cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal

Îmbunătăţirea produsului cu cele 4 ingrediente menţionate îi conferă noi proprietăţi dar şi recomandări de utilizare. Astfel, pe lângă utilitatea în tratarea problemelor respiratorii şi afecţiunilor asociate acestora (utilitate dată de către propolisul din compoziţie şi sporită de argintul coloidal, uleiul de eucalipt şi cel de cimbru de cultură), spray-ul este folosit şi pentru îngrijirea cavităţii bucale.

Cu o compoziţie uimitoare ce conţine aproape toate vitaminele şi mineralele necesare organismului uman, propolisul este de departe elementul de baza al produsului, concentraţia de 60% asigurând consumatorului faptul că se bucură pe deplin de efectele sale antivirale, antibacteriene, antioxidante, antibiotice şi antiinflamatorii.

Atunci când vorbim de tratarea afecţiunilor respiratorii, a infecţiilor dentare dar şi îngrijirea corectă a cavităţii bucale, este imposibil să nu amintim de uleiul esenţial de eucalipt, folosit în cazul congestiilor nazale, pentru sinuzită, bronşită, faringită, tuse şi răceală, împrospătarea respiraţiei, prevenirea gingivitei şi cea a altor afecţiuni dentare.

Eficienţa în împrospătarea respiraţiei a noului spray de la Dacia Plant este dată nu doar de către uleiul esenţial de eucalipt, ci şi de către cel de cuişoare, recomandat şi utilizat în chirurgia de specialitate de însuşi medicii stomatologi datorită conţinutului de eugenol (substanţă cu proprietăţi sedative, antibacteriene, antiseptice şi antiinflamatorii). Efectul benefic pe care cuişoarele îl au împotriva respiraţiei urât mirositoare este binecunoscut, mestecarea unei cantităţi mici fiind cea mai simplă şi rapidă modalitate de a obţine o respiraţie proaspătă.

Un alt ingredient cu beneficii extraordinare în procesul de îngrijire a cavităţii bucale este argintul coloidal. Utilizat în mod frecvent ca şi înlocuitor al apei de gură, acesta curăţă cavitatea bucală, contribuind astfel la o igienă orală corectă.

Eficienţa spray-ului marca Dacia Plant este dată în primul rând de calitatea ingredientelor, dar şi modul inspirat în care acestea sunt combinate. Întrucât nu conţine alcool în compoziţie, este destinat inclusiv persoanelor cu interdicţie la alcool, fiind însă contraindicat celor care au alergie la propolis.

Tratarea problemelor respiratorii şi îngrijirea ca la carte a cavităţii bucale este acum mult mai simplă deoarece produsul sub formă de spray este foarte uşor de administrat, având o eficienţă dovedită. Propolis spray fără alcool cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal poate fi comandat în premiera de pe Vegis.ro. Întotdeauna suntem la curent cu noutăţile în domeniu pentru a-ţi oferi ultimele remedii naturiste de pe piaţă!

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply