Produse naturiste / Remedii si tratamente naturiste

Grapefruit spray cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal: noutate de la Dacia Plant!

Extract grapefruit Dacia Plant

Dacia Plant ne-a obişnuit cu produse inspirate din natură, ce reprezintă echilibrul perfect între tradiţie şi modern. Prin reţetele originale ce poartă amprenta inovaţiei şi a cercetărilor în domeniu, producătorul român ne surprinde în continuare cu remedii naturiste eficiente pentru sănătate şi o stare de bine. Unul dintre cele mai noi produse de acest gen este Grapefruit spray fără alcool cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal care reuneşte proprietăţile benefice ale tuturor acestor ingrediente într-un supliment alimentar unic pe piaţa românească de specialitate.

[fusion_fontawesome icon=”fa-envira” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Grapefruit spray cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal: compoziţie

Soluţie hidroglicerică ce poate fi administrată fără probleme persoanelor care nu au voie să consume alcool, produsul are în compoziţia sa ingrediente de calitate premium, obţinute la rândul lor prin metode de ultimă generaţie. Este vorba despre extractul din seminţe de grapefruit, argint coloidal şi nu în ultimul rând, uleiuri esenţiale de ravensara, tea tree (arbore de ceai) şi oregano.

Această combinaţie de ingrediente a fost aleasă ţinând cont de proprietăţile fiecăruia în parte astfel încât produsul final să răspundă cât mai bine cerinţelor pentru care a fost creat.

[fusion_fontawesome icon=”fa-envira” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Grapefruit spray cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal pentru probleme respiratorii

Noul produs de la Dacia Plant este recomandat pentru probleme respiratorii şi dezinfectarea căilor superioare (cavitatea bucală, segmentul nazal şi faringe). Spray-ul reprezintă o soluţie la îndemână în scopul tratării infecţiilor respiratorii (răceală, gripă, faringită, sinuzită etc), principalele “arme” în acest sens fiind argintul coloidal, uleiul esenţial de ravensara şi cel de oregano.

Antibiotic natural puternic, mult mai eficient decât cel de sinteză, argintul coloidal are efect antiviral şi antimicrobian, fiind extrem de util în ameliorarea rapidă a unor probleme precum cele menţionate. Uleiul esenţial de oregano curăţă sinusurile şi este preferat în terapia cu aburi, în timp ce uleiul obţinut din frunzele şi scoarţa arborelui Ravensara, nativ din zona Madagascar, are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene excelente, utile în tratarea problemelor de acest gen.

[fusion_fontawesome icon=”fa-envira” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Grapefruit spray cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal pentru îngrijirea cavităţii bucale

Cea mai simplă modalitate prin care poţi avea grijă de sănătatea cavităţii bucale este cu ajutorul acestui produs care, datorită formei de prezentare, este uşor de utilizat, fiind foarte eficient în:

  • tratarea halenei sau a halitozei (respiraţie urât mirositoare);
  • dezinfectarea cavităţii bucale;
  • distrugerea bacteriilor ce pot cauza anumite afecţiuni;
  • menţinerea unei igiene orale bună.

Specialiştii Dacia Plant au inclus în compoziţia spray-ului ingrediente deja utilizate, în mod individual, în igiena orală şi implicit îngrijirea cavităţii bucale.

De exemplu, în timp ce argintul coloidal este folosit în clătirea gurii după periaj, uleiurile esenţiale de oregano şi tea tree sunt utilizate într-un dozaj de 2-3 picături direct pe periuţa de dinţi. Datorită efectelor antiseptice pe care le au, aceste uleiuri se găsesc la ora actuală şi în compoziţia produselor destinate îngrijirii orale, cum ar fi pasta de dinţi sau apa de gură.

Ingredientul de bază, extractul din seminţe de grapefruit, este cel care conferă produsului capacitatea de a trata diverse afecţiuni ale cavităţii bucale, dar şi cele specifice organelor ORL.

Spray-ul cu extract din seminţe de grapefruit cu uleiuri esenţiale şi argint coloidal reuneşte aşadar într-o sticluţă toate aceste ingrediente benefice pentru sănătatea cavităţii bucale, dar şi cea a căilor respiratorii superioare.

Acest produs de top marca Dacia Plant îţi este prezentat în premieră natională de Vegis.ro, şi poate fi găsit AICI.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments
    Leave a Reply