Produse naturiste

10 beneficii ale detoxifierii

Auzim mereu vorbindu-se despre detoxifiere. Doctorii recomandă ca oricine, indiferent de nivelul de sănătate, să  realizeze cel puțin două cure de detoxifiere pe an.

Nu sunteți convinși că o cură de detoxifiere este benefică? Vă prezentăm 10 beneficii esențiale de urmat pentru un organism sănătos.

1. Explozie de energie – Prin eliminarea zahărului, a cafeinei, a grăsimilor saturate și prin înlocuirea acestora cu fructe și legume proaspete, se va simți un impuls de energie în mod natural, iar corpul își regăsește puterea vitală.

2. Eliminarea reziduurilor din organismReprezintă obiectul principal al detoxului. Permite corpului să elimine orice exces de deșeuri acumulate, ajutând astfel procesele naturale de filtrare și eliminare de toxine ale corpului.

3. Slăbire sănătoasă – Slăbirea nu este sinonimă cu detoxifierea. Înlocuind alimentele nesănătoase cu unele care vor ajuta organismul, se elimină numeroși factori care duc, in timp, la ingrășare.

4. Sistem imunitar mai puternic – Prin detoxifierea organismului, organelor li se dă voie să funcționeze așa cum ar trebui. Acest lucru se reflectă în întregul sistem corporal și în mod special susțin activitatea sistemului imunitar.

5. Piele strălucitoare – Unul dintre modurile prin care se pot sprijini eforturile de detoxifiere ale organismului este mersul la saună și exercițiile fizice mai intense, eliminând prin transpirație toxinele.

6. Îmbunătățirea aspectului părului – Părul este indicatorul precis al stării de bine a corpului nostru. Când părului i se permite să crească neinhibat de toxinele din organism, se poate observa o diferență gigantică.

7. Respirație proaspătă încă de dimineațăEste important să se urmărească un regim de detoxifiere care include o curățare a colonului, deoarece și acea zonă înmagazinează toxine care trebuie eliminate din organism. După o asemenea curățare, sistemul digestiv începe să funcționeze normal din nou și, întrucât aceasta se află în directă legatură cu probleme precum halena, se poate observa că respirația se îmbunătățește și nu ne vom mai trezi dimineața cu acel gust neplăcut în gura și cu senzația de limba încărcată.

8. Ajută la dispariția mirosurilor corporale – Printre primele semne ale unei detoxifieri bine realizate se situează dispariția treptată a mirosului neplăcut al respirației și al transpirației.

9. Gândirea clară – Un program bun de detoxifiere va face acea persoană să devină mai atentă la starea sa de spirit în timpul procesului de purificare.

10. Efecte anti-îmbătrânire – Prin reducerea cantității de radicali liberi și prin înlocuirea lor cu antioxidanții din legume și fructe, putem ajunge chiar la prelungirea vieții.

Pentru o cură de detoxifiere, va recomandăm produsele Detox Activ  sau Detox Suplu de la Herbagetica. Mai multe detalii despre produse precum si ofertele speciale le gasiti aici !

 

No Comments

    Leave a Reply