Noutati

Phenalex lansează RAWE, prima gamă de alimente bio, raw și vegane!

gama RAWE Phenalex

Phenalex, producătorul renumitei Antioxivita, cel mai puternic antioxidant natural de pe piață, a lansat o gamă nouă de produse, diferită de portofoliul cu care ne-a obișnuit până acum. Este vorba despre RAWE – alimente bio, raw și vegane care surprind gustul adevărat al fructelor și se remarcă prin procedeul de producție care păstrează intacte substanțele nutritive ale acestora.

RAWE înseamnă mai sănătos, mai nutritiv, mai natural și nu în ultimul rând, mai delicios! Gama de produse cuprinde:

 • Fructonată de afine de pădure;
 • Fructonată de cireșe;
 • Fructonată de portocale;
 • fructe uscate (deshidratate) de aronia;
 • must proaspăt concentrat.

Fructele utilizate pentru obținerea acestor bunătăți provin doar din agricultura ecologică din România sau însorita Italia (în cazul Fructonatei de portocale).

Procedeu unic de producție

În general, gemurile, dulcețurile și pastele din fructe sunt realizate prin pasteurizare și adaos suplimentar de zahăr pentru o conservare mai îndelungată. Metoda pasteurizării presupune fierberea fructelor la temperaturi înalte, de până la 60 – 70 de grade Celsius, apoi răcirea bruscă a acestora.

Deși are ca scop principal prelungirea valabilității produselor prin distrugerea microorganismelor care ar putea provoca fermentarea, și implicit alterarea lor, pasteurizarea distruge o mare parte din nutrienții și fitonutrienții alimentelor (în cazul acesta, a fructelor) din cauza fierberii la valori mari de temperatură.

Produsele RAWE sunt obținute fără pasteurizare, printr-un procedeu de concentrare în vid la o temperatură de maxim 42 de grade Celsius, astfel, toate substanțele nutritive cum ar fi vitaminele, fibrele și antioxidanții, dar și aroma naturală a fructelor se păstrează intacte!

fructonata de ciresefructonata de afinefructonata de portocale

Bunătăți fără zahăr adăugat

Noile bunătăți RAWE de la Phenalex nu conțin pectine, conservanți, coloranți sau organisme modificate genetic, și nu au adaos de zahăr, singura formă de zahăr prezentă fiind doar cea pe care fructele o conțin în mod normal.

must proaspat concentratDeși nu sunt supuse pasteurizării, Fructonata de afine de pădure, Fructonata de cireșe, Fructonata de portocale și mustul proaspăt concentrat sunt sigure din punct de vedere microbiologic, și implicit sigure pentru consum.

Sortimentele delicioase de Fructonată sunt ambalate în vid, au un sistem special de închidere/deschidere pentru a păstra prospețimea fructelor și trebuie consumate la 5 zile după deschidere… aspect care nu va fi o problemă având în vedere gustul delicios pe care îl au.

Mustul proaspăt concentrat este obținut prin aceeași tehnică de concentrare în vid din struguri românești, și poate fi consumat pe post de îndulcitor natural sau ca băutură sănătoasă, diluat în funcție de preferințele fiecăruia sau într-un raport de 1:5.

fructe uscate de aroniaFructele uscate de aronia sunt superalimente ambalate în vid, “departe” de contactul cu oxigenul tocmai pentru păstrarea prospețimii, ce pot fi consumate după bunul plac: în amestecuri de cereale, în prăjituri făcute în casă, granola sau oricând simți nevoia de o mică gustare energizantă.

Noile produse RAWE fabricate de Phenalex reprezintă garanția calității și o alegere sănătoasă pentru tine și cei dragi, iar acum le găsești pe vegis.ro, la prețuri speciale de lansare, reduse cu până la 66%!

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

2 Comments
 • Anonymous
  April 3, 2018 at 20:32

  5

  Reply
 • Anonymous
  April 18, 2018 at 13:16

  4.5

  Reply
Leave a Reply