Noutati

Vegis.ro, alături de Dacia Plant la împlinirea celor 15 ani de existenţă

15 ani de Dacia Plant

Atunci când faci o promisiune a calităţii şi nu te abaţi de la valorile cu care ai pornit la drum, nu este deloc greu să te menţii în top. Prietenii noştri de la Dacia Plant marchează un deceniu şi jumătate de existenţa, iar noi am celebrat cu drag alături de aceştia cei 15 ani dedicaţi sănătăţii şi inovaţiei continue în domeniul plantelor medicinale.

Într-un mediu atât de competitiv cum este piaţa produselor naturiste, suplimentele Dacia Plant se remarcă nu doar prin compoziţia 100% naturală, ci şi prin procesul de creare, inspirat din leacurile şi învăţăturile bunicilor noştri. Pentru că au la bază doar reţete tradiţionale şi plante medicinale culese din propriile culturi bio, produsele Dacia Plant ne aduc mai aproape de natură şi ne oferă cel mai de preţ dar al acesteia: sănătatea.

Iar pentru a continua tradiţia produselor româneşti 100% naturale, împlinirea celor 15 ani de Dacia Plant a fost ocazia perfectă pentru lansarea pe piaţă a unor produse noi, într-un ambalaj special, dedicat acestui eveniment.

Este vorba despre 10 suplimente alimentare sub formă de comprimate ce au întrebuinţări diferite, dar acelaşi scop: recăpătarea sănătăţii. Acestea poartă denumirile plantelor medicinale din care sunt făcute: Afin, Cătină, Ienupăr, Leurdă, Măslin, Oregano, Păducel, Ceai Verde, Usturoi şi Polen, şi sunt disponibile şi pe vegis.ro.

Felicităm Dacia Plant pentru cei 15 ani de existenţă pe piaţa românească de specialitate şi suntem mândri că putem numi colaborator şi prieten un producător autohton de talia acestuia.

Consultă oferta de produse Dacia Plant disponibilă pe vegis.ro şi convinge-te de calitatea acestora!

 

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments
    Leave a Reply