Noutati

Îndulcitorii Water Drops Sweetleaf te ajută să consumi mai multă apă!

Water Drops Sweetleaf

Dacă ți-aș spune că te poți bucura de gustul fructat al băuturilor răcoritoare, dar fără dezavantajele care vin odată cu consumul acestora? Sau că de azi înainte apa despre care știai că nu are gust poate capătă combinația de arome a fructelor preferate? Gama de îndulcitori pentru apă Water Drops Sweetleaf conferă apei plate sau minerale un gust aromat și transformă consumul acesteia dintr-un obicei banal într-o adevărată experiență răcoritoare!

Îndulcitorii au în compoziție doar extract din ștevie și arome naturale, și sunt disponibili în 6 combinații cu gust de fructe care nu pot fi decât delicioase:
piersică și mango;
limonadă de zmeură;
căpșuni și kiwi;
lămâie și lime;
punch tropical;
fructe de pădure.

indulcitori pentru apa

Sweetleaf Sweetener, un brand născut din pasiune pentru ștevie

wisdom natural brands logoWater Drops Sweetleaf este una din gamele de produse create sub brandul Sweetleaf Sweetener ce face parte din compania americană Wisdom Natural Brands. Wisdom Natural Brands este cel mai mare producător de îndulcitori din ștevie din S.U.A și totodată compania care a realizat cele mai multe produse cu îndulcitor de ștevie din lume!

Wisdom Natural Brands a fost fondată de James May (supranumit și “Părintele șteviei), prima persoană care a introdus această plantă milioanelor de locuitori din S.U.A. în anul 1982.

Sweetleaf Sweetener este brand-ul de ștevie care a câștigat numai puțin de 30 de premii internaționale pentru gust și inovație, și cel care a creat primul îndulcitor de ștevie recunoscut ca fiind sigur pentru consum de către Administrația pentru Alimente și Medicamente din America (U.S. Food and Drug Administration).

premii Sweetleaf

10 motive pentru a-ți îndulci apa cu Water Drops Sweetleaf!

Te întrebi de ce ai vrea să dai gust apei? Dacă ai putea să îmbunătățești un lucru, de ce nu ai face-o? În plus, ai toate motivele să încerci produsele Water Drops Sweetleaf deoarece acestea:
1. Sunt realizate de brandul numărul 1 în America în materie de îndulcitori naturali din ștevie;
2. Încurajează consumul de apă mai ales în rândul copiilor și al persoanelor care nu obișnuiesc să se hidrateze corespunzător;
3. Reprezintă o soluție ideală pentru cei care doresc să renunțe la sucurile acidulate din comerț;
4. Nu conțin zahăr și au zero calorii, așadar nu trebuie să îți faci griji în privința siluetei;
5. Nu conțin îndulcitori artificiali sau organisme modificate genetic în laborator (Non-GMO), și nu colorează apa;
6. Sunt certificate Kosher, ceea ce înseamnă că atât produsele în sine, cât și metodele de obținere și preparare corespund cu regulile și cerințele culinare ale evreilor;
7. Nu conțin gluten, fiind potrivite inclusiv pentru persoanele care suferă de boala celiacă;
8. Datorită reacției glicemice scăzute, sunt potrivite și pentru diabetici;
9. Sunt ambalate în recipiente care nu conțin BPA;
10. Oferă un gust dulceag după fiecare înghițitură, fără a resimți gustul ușor amărui specific șteviei;

În plus, design-ul compact al ambalajelor îți permite să iei cu tine oriunde sortimentul preferat, mai ales că produsele nu necesită refrigerare pentru a respecta termenul de valabilitate prevăzut pe ambalaj.
Îndulcește-ți ziua picătură cu picătură! Dacă vrei să încerci îndulcitorii naturali Water Drops Sweetleaf, îi găsești pe vegis.ro.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply