Noutati

Cadouri sanatoase de 1 iunie pentru piticul tau

Ziua Copilului e peste câteva zile, iar dacă vrei să alegi câteva cadouri sanatoase de 1 iunie, trebuie să te grăbești să plasezi comanda ca să fii sigură că va ajunge la tine în timp util. Urmează să fac o listă cu produsele pentru copii pe care le găsești pe site-ul nostru, că să-ți fie mai ușor să le alegi.

  1. Batoane proteice: copiii au nevoie de dulciuri, dar dacă reușim să fim mai atenți la proporția de zahăr și alte lucruri pe care în general dulciurile le conțin ar fi minunat pentru ei. Un baton proteic fără zahăr, cu cocos, raw sau cu fructe care mai de care mai gustoase sunt 100% convinsă că este o alegere perfectă pentru piticul tău. Și cred că i se va părea la fel de delicios ca o ciocolată plină de zahăr.image
  2. Kit-uri pentru cultivat: un mod plăcut și distractiv în care piticul tău va afla cum crește o plantă step by step și cum trebuie să o îngrijească. Cu siguranță va ajunge să o îndrăgească și cine știe, poate din experiența aceasta va iubi și mai mult plantele.
  3. Bomboane cu miere: poți alege bomboane cu miere normală sau bomboane cu miere de manuka. Știm că bomboanele sunt preferatele copiilor, dar când aceste conțin și puțin propolis sau beneficiile mierii de manuka, atunci le vom întinde mai ușor câte o bombonică după masă.
  4. Jeleuri BIO cu fructe – o gustare BIO pe care copiii o vor adora. Găsești mai multe variante de jeleuri delicioase cu fructe, iaurt, miere sau chiar vegane.
  5. Musli Little Hearts – o gustare sănătoasă și crocantă cu cereale integrale, merișoare, cocos și banane sau ciocolată.

Musli little hearts

6. Jocuri creative, educative, puzzle: DA, ai citit bine. Pe site-ul nostru găsești de câteva zile cele 3 categorii de jocuri. Poți alege jocuri cu plastilină, cuburi din lemn pentru construit, Meșterul Manole și multe multe altele, mai exact poți alege din peste 900 de jocuri. Le găsești aici: jocuri creative, jocuri educative, puzzle.

Mai multe produse sănătoase pentru îngrijirea pielii copiilor, suplimente și remedii, găsești în categoria noastră dedicată mămicilor și copiilor, aici: https://vegis.ro/mamici-si-copii/.

Așadar, La Mulți Ani piticilor și celor care încă se simt copii. Să ne bucurăm de o zi minunată cu cele mai frumoase cadouri! 🙂

 

No Comments

    Leave a Reply