Antibiotice naturale / Noutati / Remedii produse apicole / Superalimente

Miere de Manuka Real Health: produs apicol din bogăţiile Australiei

miere de Manuka Real Health

AustraliaSănătatea are culoarea chihlimbarului; este dulce, aromată, naturală şi vine în borcănele sigilate tocmai din pădurile australiene. Este vorba despre un produs apicol, miere de Manuka Real Health din Australia pe care albinele o culeg din florile arborelui de Manuka nativ acestei ţări (Leptospermum polygalifolium). Leptospermum polygalifolium nu trebuie confundat cu Leptospermum scoparium, o altă specie care creşte în Noua Zeelandă, ţară cunoscută de asemenea pentru producţia acestui tip de miere.

[fusion_fontawesome icon=”fa-heart” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Real Health, miere de Manuka cu MGO ridicat

Una din cele mai importante caracteristici ale sortimentelor de miere de Manuka Real Health este nivelul ridicat de metilglioxal (MGO) din compoziţie. Acesta se datorează climatului blând şi cald specific Australiei care totodată face posibilă obţinerea unui produs unic în lume, cu unul din cel mai mare conţinut de metilglioxal: mierea de Manuka Real Health MGO 830.

[fusion_fontawesome icon=”fa-lightbulb-o” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Ce înseamnă MGO?

Manuka MGO 300 Real HealthMGO este substanţa activă din mierea de Manuka originală şi totodată cea care îi conferă proprietăţile antibacteriene, antimicrobiene şi antivirale pentru care este cunoscută. Cu cât nivelul de metilglioxal este mai ridicat (100, 300, 500 sau 830 în cazul produselor Real Health), cu atât mierea are o putere antibacteriană, antimicrobiană şi antivirală mai mare.

În prezent, MGO este cel mai de încredere sistem de clasificare al potenţialului activ şi calităţilor terapeutice specifice mierii de Manuka. De asemenea, prezenţa acestuia pe ambalaje reprezintă garanţia faptului că mierea este originală, simbolul fiind o modalitate bună de a deosebi produsele autentice de cele contrafăcute existente pe piaţă.

[fusion_fontawesome icon=”fa-heart-o” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Utilizări miere de Manuka Real Health

Pentru a fi utilizată în scop terapeutic, este esenţial ca mierea să aibă un nivel MGO de minim 100. Cea cu concentraţii mai mari de metilglioxal în compoziţie poate fi folosită pentru probleme mai serioase de sănătate.

Consumul de miere de Manuka Real Health din Australia este recomandat pentru:
– întărirea sistemului imunitar;
– combaterea Stafilococului auriu (Staphylococcus aureus), aspect dovedit prin studii clinice;
– probleme digestive;
– răceli;
– îngrijirea rănilor şi a iritaţiilor minore ale pielii (cea mai bună este mierea MGO 830 care se aplică la nivel local, într-o cantitate mică);
– recăpătarea vitalităţii şi a energiei.

raceala miere de Manuka

[fusion_fontawesome icon=”fa-heart” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Cum consumăm mierea Real Health?

Întinsă direct pe pâinea prăjită, în castronul cu musli de la micul dejun, peste clătite, în băuturi calde sau în smoothie-uri, mierea cu MGO 100 este un sortiment ideal pentru consumul zilnic. Aceasta asigură anumite beneficii pentru sănătate, iar modalităţile de consum enumerate sunt posibile datorită consistenţei lichide, caracteristică a mierii de Manuka Real Health.

Pe de altă parte, mierea cu un grad MGO mai mare (300 şi 500 de pildă) se administrează într-o cantitate de 2-3 linguriţe pe zi amestecate în apă caldă cu sucul de la o jumătate de lămâie.

mic dejun Manuka

[fusion_fontawesome icon=”fa-heart-o” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]De ce miere de Manuka Real Health din Australia?

– este neprocesată şi 100% naturală;
nu este supraîncălzită de unde şi consistenţa lichidă specifică;
nu este amestecată cu alte tipuri de miere, aşadar îşi păstrează puritatea şi mai ales beneficiile asupra sănătăţii;
– fiecare lot este testat independent, de 2 ori, într-un laborator certificat pentru a garanta potenţialul activ al mierii;
– are un gust unic, foarte aromat, care seamănă mult cu sortimentele noastre de miere, aspect ce o face mai uşor de consumat.

Mierea de Manuka Real Health din Australia este aşadar un produs apicol premium, sigur şi natural, cu beneficii pentru sănătatea şi starea noastră de bine, pe care îl găseşti cu diferite grade MGO pe vegis.ro.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply