Remedii produse apicole

Mierea de Manuka Kfactor 22 – editie limitata

Miere de Manuka KFactor 22 Wedderspoon

Mierea de Manuka Kfactor 22 este o miere rară și unică, provenind din peisajele virgine din Noua Zeelandă. Acest sortiment în ediție limitată are cea mai mare cantitate de polen (90%), cele mai puternice efecte antioxidante și proprietăți de imunitate din întrega linie de Miere Manuka.

Copacul Manuka, care se găsește exclusiv pe teritoriul Noii Zeelande și Australiei, este înrudit cu Arborele Australian de Ceai sau maleleuca, ambii arbori fiind cunoscuți pentru proprietățile lor medicinale. Floarea de manuka este o floare alb-rozalie sau, uneori, burgundy și se folosește deseori în ceaiuri, în țările de proveniență.

floarea-de-manuka

Mierea de manuka este, în general, o miere premium, datorită compoziției sale care o diferențiază de celelalte tipuri de miere. Mierea de Manuka Kfactor 22 de la Wedderspoon este considerată cel mai puternic antibiotic natural, are culoarea alunelor, o nuanță mult mai închisă decât mierea românească și o aromă foarte puternică. Are compoziția cea mai vâscoasă dintre toate soiurile de miere. Factorul unic de Manuka (UMF) reprezintă certificarea mierii originale, iar acest factor este foarte important atunci când cumpărăm mierea cu intenția de  a o folosi în scopuri curative.

Mierea de Manuka Kfactor 22 este 100 % Raw , nepasteurizată, cu o aromă puternică.

Rolul Mierii de Manuka Kfactor 22

Pe lângă delicioasele rețete de prăjituri, biscuiți sau deserturi cu miere, Mierea de Manuka Kfactor 22 este specială din trei motive:

  1. conține cea mai mare cantitate de polen dintre toate soiurile de miere
  2. conține metilglioxial, un compus care are un rol foarte puternic antimicrobian
  3. Kfactorul 22 reprezintă cel mai mare factor al unei mieri de Manuka din linia Wedderspoon

Mierea de Manuka este deseori folosită în medicina alternativă datorită unor studii care au arătat proprietățile ei antibacteriane și de vindecare a rănilor. Cu cât mierea are factorul mai mare, cu atât proprietățile sale sunt mai puternice. Mierea de Manuka cu un Kfactor mai mare de 15 este recomandată mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior și care au o rezistență sporită la tratamente.

Mierea de Manuka Kfactor 22 o puteți cumpăra din magazinul online Vegis, aici: Miere Manuka KFactor 22

Mierea de Manuka KFactor 22 Wedderspoon nu se mai regăsește pe piață deoarece a fost ediție limitată. 

No Comments
    Leave a Reply