Noutati / Produse naturiste

BEAUTIN colagen lichid

BEAUTIN COLAGEN LICHID – Frumusețea naturală are un nume!

Colagen lichid, îmbogățit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamina C și zinc.

Beneficii cheie!
• sporește sănătatea și frumusețea pielii din interior
• îmbunătățește textura pielii și întărește părul și unghiile
• contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv, a cartilajelor și a încheieturilor
• are proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi
• este sub formă de peptidă ce sporește absorbția sa în organism
• conține colagen de calitate ridicată din surse naturale de pește!

* Studiile clinice au evidențiat o îmbunătățire a structurii și condiției pielii după 12 săptămâni de utilizare.

Colagenul BEAUTIN Collagen din gama elements
• este în formă lichidă pentru ingerare facilă
• poate fi administrat în forma existentă sau diluat în jumătate de pahar cu apă
• include un capac cu măsură pentru utilizare ușoară
• nu lasă gust de pește și este ușor absorbabil
• are o aromă de fructe excelentă
La alegere între două arome delicioase, căpșuni – vanilie și mango – pepene galben!

BEAUTIN COLLAGEN BOX_BOTTLE_ FRAOULA EN 3-4 DEXIA fin (2)

Ce este colagenul și cum acționează?
Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a țesutului conjunctiv al corpului, ce se regăsește pe întreaga suprafață a pielii.
Colagenul este responsabil pentru menținerea nivelului corespunzător de hidratare al pielii, asigurând fermitatea și elasticitatea acesteia.
În timp, fibrele de colagen își pierd elasticitatea, fapt ce conduce la apariția semnelor vizibile ale îmbătrânirii la suprafața pielii, cum ar fi cutele profunde, ridurile și liniile fine.

De ce să aleg colagen îmbunătățit cu acid hialuronic?
Colagenul și acidul hialuronic sunt două substanțe prezente în mod natural în organism, având un rol extrem de important în sănătatea pielii, a țesutului conjunctiv și a articulațiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen și acid hialuronic scade în timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare, pentru a menține elasticitatea și fermitatea pielii, este necesară consolidarea colagenului și a acidului hialuronic.
Componentele formulei BEAUTIN COLAGEN pot contribui la o producție normală de colagen de către corp, iar adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

De ce colagen sub formă de peptide?
În procesul de digestie, organismul uman scindează proteinele în componente mai mici (peptide, aminoacizi) pe care ulterior le absoarbe și le utilizează în diferite procese organice. În mod similar, proteina colagen trebuie descompusă de câteva ori pentru a putea fi absorbită de către organism.
BEAUTIN COLAGEN conține colagen hidrolizat PEPTANΤΜ sub formă de peptide, care sunt deja descompuse până la o dimensiune potrivită în vederea absorbției de către organism, cât și pentru o utilizare mai bună și mai eficientă.
Peptidele de colagen sunt distribuite în organism, în special în dermă (substratul) pielii și acționează în baza următorului mecanism dual:
• asigură pilonii esențiali pentru formarea fibrelor de elastan
•stimulează proliferarea fibroblastului, sporind procesul de formare a colagenului și a acidului hialuronic de către corp
Acidul hialuronic acționează în mod complementar ca agent de umplere (filler) al pielii.

Rezultate vizibile după 12 săptămâni de utilizare conform studiilor clinice **
Durata de acțiune a produsului variază în funcție de condiția diferită a pielii, stilul de viață și dieta.
Derma (substratul) pielii unde nivelurile de colagen sunt reduse (ca urmare a îmbătrânirii, dietei necorespunzătoare sau supraexpunerii la UVA și UVB) și unde putem observa o lipsă de elasticitate a pielii.

Derma (substratul) pielii unde peptidele de colagen au acționat asupra compoziției elementelor structurale, formării elastanului și au stimulat proliferarea fibroblastului, cât și sintetizarea de colagen și acid hialuronic.

ICONS

În plus, fenomenul de hidroliză în sine joacă un rol deosebit de important în calitatea aminoacizilor asigurați de produs. Metoda de hidroliză PEPTAN garantează faptul că ingredientele rămân intacte, în fiecare lot, de la data producției până la data consumului final.

** Sursă: rezultatele studiilor clinice Peptan, Rousselot Healthy Choice, Hydrolyzed Collagen și Skin Health 2009

STAMPDe ce colagen din surse de pește?
Colagenul din pește reprezintă o sursă naturală pură de colagen, iar studiile au demonstrat faptul că este mai ușor absorbit de către organism.
COLAGENUL BEAUTIN conține colagen din peștele Tilapia, care beneficiază de cel mai ridicat nivel de aminoacizi specifici ce contribuie la sănătatea pielii, comparativ cu alte tipuri de colagen, prelevate de la alte specii.
Colagenul nu conține agenți contaminanți, întregul proces de fabricație având loc în condiții de pescuit și producție controlate.

*A.A.Karim, et al. ‘Fish gelatin: properties, challenges and prospects as an alternative to mammalian gelatins’. Food Hydrocoloids.2009; 563-567 Zhou, P. et al. ‘Properties of Alaska Pollock Skin Gelatin: A Comparison with Tilapia and Pork Skin Gelatins. Journal of Food Science. 2006; 71 (6)

Care sunt beneficiile vitaminelor A, C, ale complexului B și ale zincului?

Vitamina C are proprietăți antioxidante împotriva radicalilor liberi și contribuie la formarea normală a colagenului pentru a o funcționare normală a pielii, cartilajelor, gingiilor și vaselor de sânge.
Vitamina A contribuie la menținerea sănătății normale a pielii, în timp ce vitamina B și zincul contribuie la menținerea condiției fiziologice a pielii, unghiilor și părului, protejând celulele împotriva stresului oxidativ, respectiv împotriva efectelor dăunătoare timpurii ale radicalilor liberi.
Aceste elemente combinate cu colagenul și acidul hialuronic sunt concentrate într-un complex de frumusețe deosebit de integrat ce asigură atât elemente nutritive primare, gata de folosire, cât și micronutrienți, ce contribuie la stimularea producției naturale de colagen de către organism.
Studii clinice

COLAGENUL BEAUTIN este un produs nutri-cosmetic pentru piele.
Studiile clinice* au demonstrat efectele benefice ale ingredientelor sale, care, în formula COLAGEN BEAUTIN , sunt asigurate în proporțiile ideale pentru ca organismul să hrănească, revitalizeze și să refacă pielea, din interior.
Studiile clinice cu colagen Peptan realizate asupra oamenilor au demonstrat faptul că, după o utilizare de 12 săptămâni, condiția și structura pielii s-au îmbunătățit vizibil.

Efect hidratant (studiul YNTKK – 2008 – 4144)
PEPTAN sporește hidratarea pielii cu 28%
După opt săptămâni, s-a constatat o îmbunătățire semnificativă la nivelul hidratării pielii grupului de control PEPTAN, cu 28%, față de grupul căruia i-a fost administrat placebo.
Studiul YNTKK – 2008 – 4144
Studiu dublu-orb placebo-controlat cu administrarea colagenului hidrolizat PEPTAN pentru a îmbunătăți condiția pielii. Studiul a fost realizat la Tokyo (Japonia) de SOUKEN pe un grup de 33 femei cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, pe o perioadă de opt săptămâni, în timpul iernii. Fiecărei femei i-au fost administrate 10.000 mg colagen, o dată pe zi, în formă lichidă.

TABLE_1

Efect anti-îmbătrânire (Studiul 2008 – A00654 – 51)
PEPTAN netezește cutele pielii cu 26% și previne formarea ridurilor profunde
Numărul ridurilor a scăzut semnificativ cu PEPTAN: -26% după 12 săptămâni.
Numărul ridurilor profunde este semnificativ mai mare în cazul administrării de placebo între 1 și 12 săptămâni, respectiv cu 30%.
După 6 săptămâni, 77% din ridurile profunde ale participantelor la studiul PEPTAN au fost reduse cu 41%.
După 12 săptămâni, a fost măsurată reducerea suprafeței totale a ridurilor, iar rezultatul a relevat o reducere între 17% și 68% pentru grupul PEPTAN.
Studiul 2008 – A00654 – 51
Evaluarea rezultatelor asupra proprietăților pielii, după administrarea orală a colagenului hidrolizat PEPTAN versus placebo. Studiul a fost realizat la Lyon (Franța) de DERMSCAN, asupra unui grup format din 47 de femei cu vârste cuprinse între 35 și 55 ani, pe o perioadă de 12 săptămâni, în timpul iernii. Fiecare participantă a primit 10.000 mg PEPTAN pe zi, 5.000 mg dimineața și 5.000 mg seara, în formă lichidă.

TABLE_2

Fragmentarea & densitatea colagenului (Studiul COSderma 2012)
PEPTAN reduce fragmentarea colagenului cu 31%*
Colagenul a rămas la niveluri superioare pe o perioadă de 84 zile.**
* O semnificativă creștere a densității colagenului din straturile profunde ale pielii după 28 zile, cu o reducere totală a fragmentării colagenului cu 31% după 84 zile, comparativ cu grupul placebo.
** Densitatea colagenului a crescut semnificativ după ingestia de PEPTAN pe o perioadă de 28 zile și a rămas la nivel ridicat 84 zile.
Studiul COSderma 2012
Studiu dublu-orb Placebo versus administrare orală de colagen hidrolizat PEPTAN . Am studiat gradul de fragmentare al suprafeței colagenului, cât și profunzimea specifică și densitatea acestuia, folosind instrumente de măsurare de înaltă precizie ca Vivascope® 3000 și Dermcup®. Studiul a fost realizat în Franța de COSderma asupra unui grup format din 106 femei cu vârste cuprinse între 40 și 65 de ani, pe o perioadă de 12 săptămâni. 10.000 mg colagen au fost administrate o dată pe zi în formă lichidă, iar măsurătorile au fost realizate la nivelul de referință (Z0), ziua 28 (Z28) și la sfârșitul studiului, în ziua 84 (Z84).
1. Postlethwaite, A.E., Seyer, J.M., and Kang, A.H. 1978. Chemotactic attraction of human fibroblasts to type I, II, and II collagens and collagen-derived peptides. Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 75(2): 871-875.
2. Minaguchi, J., Koyama, Y-I., Meguri, N., Hosaka, Y., Ueda, H., Kusubata, M., Hirota, A., Irie, S., Mafune, N. and Takehana, K. 2005. Effects of ingestion of collagen peptide on collagen fibrils and glycosaminoglycans in Achilles tendon. Journal of nutritional science and vitaminology 51:169-174.
3. Matsumoto, H., Ohara, H., Ito, K., Nakamura, Y. and Takahashi, S. 2006. Clinical effects of fish type I collagen hydrolysate on skin properties. ITE Letters on batteries, new technologies and medicine, 7(4):386-390.
4. Sumida, E., Hirota, A., Kuwaba, K., Kusubata, M., Koyama, Y., Araya, T. Irie, S. and Kasugai, S. 2004. The effect of oral ingestion of collagen peptide on skin hydration and biochemical data of blood. Journal of nutritional food, 7(3): 45-52.
5. Morganti, P., Randazzo, S.D. and Bruno, C. 1988. Oral treatment of skin dryness. Cosmetics and Toiletries, 103: 77-80.
6. Cosgrove, M.C., Franco, O.H., Granger, S.P., Murray, P.G. and Mayes, A.E. 2007. Dietary nutrient intakes and skin-aging appearance among middle-aged American women. The American journal of clinical nutrition, 86: 1225-1231.
7. Postlethwaite, A.E, Seyer, J.M. and Kang, A.H. 1978. Chemotactic attraction of human fibroblasts to type I, II, and III collagens and collagen-derived peptides. Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 75(2):871-875.
8. Matsuda, N., Koyama, Y., Hosaka, Y., Ueda, H., Watanabe, T., Araya, T., Irie, S. and Takehana, K. 2006. Effects of ingestion of collagen peptide on collagen fibrils and glycosaminoglycans in the dermis. Journal of nutritional science and vitaminology, 52:211-215.
9. Varani J, et al., Decreased Collagen production in Chrono-logically aged skin. 2006. Am. J. Pathol. Vol 168 (6) 1861-1868
10. Tanaka M., et al., 2009. Effects of collagen peptide ingestion on UV-B-induced skin damage. Biosci. Biotechnol. Biochem. Apr 23:73 (4)
11. COSderma laboratoires, France. Collagen Images by ORION CONCEPT, Tours, France

TABLE_3

O doză de 30 ml asigură:

• 10.000 mg colagen hidrolizat PEPTAN
• 50 mg acid hialuronic
• 80 mg vitamina C
• 1,6 mg vitamina B2
• 18 mg vitamina B3
• 60 μg biotină
• 800 μg vitamina A
• 10 mg zinc

Forma de prezentare: În două variante de arome delicioase căpșuni-vanilie & și mango-pepene galben

Nr. de notificare al produsului: SNPMAPS, nr.AA7558 & AA7559

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos

 


 

myelements

 myelements: Suplimente alimentare inspirate de natură

Cu „myelements”, misiunea noastră este de a crea și oferi produse ce contrabalansează efectele și consecințele negative ale stilului de viață modern și ne ajută să atingem o stare naturală de echilibru și sănătate, pentru a ne bucura de beneficiile vieții moderne.

Aliatul nostru de bază în acest efort este știința nutriției, care se dezvoltă rapid cu ajutorul tehnologiei și ne conferă abilitatea de a izola aceste ingrediente active prețioase ce ne sunt necesare pentru nutriție și de a le păstra în condiție perfectă, în același timp.

Prin „myelements”, credem într-o viață fără limitări și restricții. Din acest motiv, ne angajăm să descoperim și să vă oferim toate aceste elemente ce ne ajută să atingem un echilibru natural și wellness, pentru a ne bucura o viață mai bună, păstrând stilul de viață modern.

Suplinesc elementele de care stilul meu de viață modern mă privează, și mă echilibrez, utilizând produse „myelements”.

myelements… haideți să trăim

4 Comments

Leave a Reply