Noutati

Vegis.ro – Magazinul Anului în E-Commerce 2017 și Cel Mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale

Vegis GPeC

În data de 15 noiembrie 2017 a avut loc cea de-a 12-a ediție a Galei Premiilor eCommerce (GPeC), eveniment în cadrul căruia Vegis.ro a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, [fusion_highlight color=”#ffc97a” rounded=”no” class=”” id=””]Cel Mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale[/fusion_highlight], respectiv [fusion_highlight color=”#ffc97a” rounded=”no” class=”” id=””]Magazinul Anului 2017 în E-Commerce[/fusion_highlight], premiu câștigat pentru prima oară de la înființare.

premii Vegis GPeC 2017

Ediția de anul acesta a reunit 97 de participanți, magazine online cu domenii de activitate diferite care au fost evaluate timp de 5 luni în cadrul unui proces complex de către jurații GPeC.

De la funcționalitate și experiența clientului pe site, până la aspecte legate de SEO, securitatea plății, conținut, social media sau newslettere de informare, fiecare magazin din spațiul virtual a fost analizat în baza a numai puțin de 200 de criterii, iar în urma evaluării, Vegis.ro a câștigat Locul 1 la categoria “Produse Organice și Naturale”.

Cel de-al doilea premiu, Magazinul Anului 2017 în E-Commerce, a venit ca o surpriză, dar totodată și ca o recunoaștere a eforturilor pe care le depunem în mod constant pentru a deveni mai buni pe toate planurile, mai vizibili în spațiul online, și nu în ultimul rând, mai aproape de ceea ce vă doriți de la un magazin online de specialitate.

Împărțim cu voi aceste premii deoarece, pe lângă munca depusă de întreaga echipă, voi, clienții noștri, ați pus o cărămidă importantă la realizarea a ceea ce este astăzi Vegis.ro.

No Comments

    Leave a Reply