Produse certificate: bio, vegan, raw, fairtrade / Review-uri

Fan avocado? Vei adora crema tartinabilă cu avocado BIO de la Allos!

crema tartinabila Allos

Dimineți pe fugă sau seri în care nu știi ce să pregătești rapid și sănătos? O soluție sățioasă și echilibrată din punct de vedere nutrițional este la îndemâna ta (și a mea deopotrivă).

Cum depozitul Vegis este doar la câțiva pași de mine, iar multitudinea de opțiuni alimentare îmi fac mereu cu ochiul, mi-am zis că trebuie să încerc și eu crema tartinabilă cu avocado bio de la Allos, un produs apreciat de clienții noștri. Produsul este și fără gluten, aspect care mi-a stârnit și mai mult curiozitatea, eu neavând niciun tip de intoleranță. 

crema tartinabila cu avocado bio

Ambalată într-un borcan de 140 g, crema tartinabilă cu avocado este perfectă pentru a fi luată la serviciu sau pentru a-ți asigura cina. Produsul vegan m-a îmbiat la degustare de cum am desfăcut capacul. Prima dată am observat textura cremoasă, viu colorată, care m-a dus imediat cu gândul la o cremă pentru un pandișpan pufos.

Cum sunt fan avocado, am decis ca mai întâi să testez produsul în varianta raw, fără să-l combin cu alte alimente. Gustul de avocado este suficient de intens, însă nu l-am remarcat doar pe acesta, ci și o aromă diferită, pe care o asociez cu mixul de condimente din compoziție (usturoi, turmeric, piper). Totodată, gustul mi-a adus puțin aminte și de cel al muștarului dulce. 

crema cu avocado Allos

În continuare, o să-ți povestesc despre partea cea mai delicioasă: modalitățile de servire (eu am testat doar 3 opțiuni, însă variantele sunt multiple, în funcție de preferințele fiecăruia). Pentru început, am întins o cantitate generoasă pe o felie de pâine prăjită, iar textura crocantă cumulată cu cea cremoasă a cremei tartinabile este magnifică. Am decis că merită încercată și varianta cu extra savoare, așa că am presărat câteva semințe de dovleac și frunze de rucola, pe care le poți înlocui cu orice alt tip de semințe sau mix de verdețuri.

Ultima variantă de servire este puțin mai atipică. Am întins crema tartinabilă pe o felie de crackers, iar asocierea din tentele dulci ale produsului Allos și biscuitele sărat a fost pe placul meu (musai de încercat dacă această combinație de dulceag – sărat te tentează). 

La final, îți reamintesc că această cremă tartinabilă este bio, vegană și potrivită dacă tu sau cei dragi vă confruntați cu intoleranță la gluten. Iar dacă poftești să o savurezi și tu, o poți comanda oricând de pe vegis.ro.

La cât mai multe cumpărături sănătoase să ai!

cremă tartinabilă cu avocado
About Author

Vorbăreață incurabilă, dar care adoră să își împărtășească ideile și în scris. Iubitoare de animăluțe, călătorii și cărți inspirate din fapte reale.

No Comments

    Leave a Reply