Produse certificate: bio, vegan, raw, fairtrade

Înlocuiește zahărul cu ceva dulce, fără calorii!

Zahărul face parte din alimentația noastră mai mult decât ne închipuim deoarece este prezent inclusiv în alimente la care nu ne-am fi gândit că îl conțin: ketchup și sosuri în general, dressing-uri pentru salate, iaurturi cu fructe sau chiar și pâine. Acestora li se adaugă micile plăceri ale vieții care iau forma deliciilor dulci, astfel că ajungem la un consum de zahăr mult peste limita recomandată.

Din fericire avem la îndemână îndulcitori naturali, alternative ale zahărului pe care îi putem adăuga în băuturile preferate sau folosi atunci când preparam dulciuri de casă: ștevie, sirop de arțar, sirop de agave, sirop de cocos, sirop de curmale și cele mai noi produse de acest gen de pe piață, îndulcitorii Sweet Drops Sweetleaf.

indulcitori Sweet Drops

Sweet Drops Sweetleaf, îndulcitori naturali din ștevie

indulcitor stevieLa nivel global, ștevia este probabil cel mai cunoscut înlocuitor al zahărului. Extractul din planta cu același nume, îndulcitorul din ștevie se remarcă îndeosebi prin conținutul lipsit de calorii și puterea de îndulcire de până la 200 de ori mai mare decât cea a zahărului.

Consumul de ștevie este recomandat inclusiv persoanelor care suferă de diabet datorită conținutului de steviozida. Particulele rezultate în urma descompunerii acestei substanțe nu sunt absorbite în sânge asemenea zahărului, așadar nu afectează nivelul glucozei din organism.

Îndulcitorii Sweet Drops Sweetleaf sunt realizați exclusiv din ștevie sau ștevie și arome naturale de către Sweetleaf Sweetener, brand-ul numărul 1 de îndulcitori din ștevie în S.U.A.

Răsfăț fără zahăr și cu zero calorii!

indulcitori naturaliÎndulcitorii Sweet Drops SweetLeaf sunt disponibili în 5 sortimente. Alege caramel și conferă o notă de finețe desertului tău. Ți-e dor de soare și nisipul cald de pe plajă? Îți recomand aroma exotică a îndulcitorului Sweet Drops cu cocos. Zilele pline se îndulcesc cu un strop de vanilie iar în zilele mai puțin bune, găsești relaxarea în gustul reconfortant al… ciocolatei. Dacă îți place să păstrezi lucrurile simple, te vei împrieteni cu îndulcitorul SteviaClear care conține doar extract de ștevie.

Caramel, cocos, vanilie, ciocolată sau aromă simplă: 5 sortimente pentru momente pe care tu alegi când și cum le îndulcești. Alege-ți aroma preferată sau încearcă-le pe toate fără a-ți face griji pentru siluetă deoarece îndulcitorii Sweet Drops Sweetleaf nu au pic de zahăr și nici calorii.

logo Non-GMOMai mult, produsele nu conțin aditivi artificiali sau organisme modificate genetic și sunt certificate Kosher Parve, ceea ce înseamnă că ingredientele din compoziție sunt 100% Kosher (sunt obținute și preparate în acord cu practicile, regulile și cerințele culinare ale evreilor, fiind considerate a fi pure).

Cum folosești îndulcitorii Sweet Drops Sweetleaf?

Victoria Beckham Sweet Drops SweetLeafCâte o picătură, două sau câte vrei tu în funcție de preferințe, în băuturi precum ceaiuri și limonadă, în cafeaua de dimineață, smoothie-uri, iaurt, la micul dejun sau în bezele, așa cum a făcut și Victoria Beckham, fan autodeclarat al îndulcitorilor Sweet Drops Sweetleaf.

Un astfel de îndulcitor poate fi așadar ingredientul secret al deserturilor reușite făcute în casă, deserturi precum: clătite, brioșe, fursecuri sau prăjituri cu foi.

Îndulcitorii Sweet Drops reprezintă o modalitate ideală de a savura ceva dulce fără sentimentul de vinovăție care de obicei însoțește această mică bucurie.

Descoperă și tu produsele pe vegis.ro.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply