Produse naturiste

Din secretele străbunilor (P)

Vechi de peste 5000 de ani, turmericul, cunoscut şi sub forma lui latină de “ Curcuma Longa”,este o plantă cultivată în ţinuturile Indiei de astăzi şi în ţinuturile Asiei Mici.

Acest rizom era folosit în practilcile medicinei tradiţionale indiene (medicina ayurvedică), fiind folosit ca şi medicament, cu dovezi clare în vechile documente şi tratate ale medicinei naturiste indiene.

Aflat în cercetarea specialiştilor din medicină, s-au evidenţiat numeroasele beneficii ale Curcuminului în tratatrea numeroaselor afecţiuni:

-Studiile au demonstrat faptul că în India, ţara unde acest condiment-minune, este nelipsit din bucătărie şi alimentaţie, procentul de îmbolnăvire de diferite tipuri de cancer este de 10 ori mai mic faţă de alte zone unde nu este atat de mult folosit.

-Curcuma Longa este şi un foarte puternic antiinflamator şi nu numai atât, acesta contribuie şi la reducerea cauzelor apariţiei inflamaţiei.

-Un foarte bun detoxifiant pentru organism – acesta ajuta la îmbunătăţirea funcţiilor ficatului şi a rinichilor, iar astfel scade riscul apariţiei problemelor renale şi intestinale.

-Folosirea acestui rizom ajută la reducerea efectelor bolilor neurodegenerative – Alzheimer.

– Reduce valorile colesterolului.

– Este un puternic antioxidant.

– Antidepresiv – Curcuma Longa ajută la creşterea serotoniei, a nivelurilor de dopamine şi inhibarea inflamaţiei.

Astfel spus, Curcuma Longa este considerat un super – aliment, care are numeroase beneficii pentru noi.

Iar pentru ca să avem parte de aceste minunate proprietăţi, Herbagetica vine în întâmpinarea clienţilor cu gama de produse Curcumin 95 C3 Complex, gamă care include o serie de suplimente gândite pentru diverse afecţiuni: Alzheimer, cancer, depresie, răceală şi gripă, afecţiuni ale prostatei, diabet tip II, osteoporoză, artrită, etc.

Cu ce se diferențiază Curcumin95 C3 complex de orice alt Curcumin95?

  • Curcumin95 C3 complex este un extract standardizat cu 95% curcuminoide, care conține cele 3 feluri de curcuminoide standardizat, în aceleași proporții așa cum se regăsesc ele natural în rizomul de Curcuma longa.
  • mandalaCele mai multe studii clinice sunt făcute pe Curcumin95 C3 complex– Majoritatea studiilor clinice au fost realizate cu Curcumin95 C3 complex și demonstrează efectele benefice antiinflamatoare, anticancerigene, hepatoprotectoare, antivirale, antioxidante, cardiovasculare, antidepresive și neurodegenerative ale acestuia. Astfel, beneficiile sale sunt prezentate în peste 65 de publicații științifice internaționale.
  • Siguranța produsului acreditată de US FDA– Curcumin95 C3 complex este singurul Curcumin95 din lume care a fost recunoscut și aprobat de US FDA (organismul din Statele Unite ale Americii responsabil cu reglementarea alimentației, a suplimentelor și a medicamentelor) ca un produs G.R.A.S. (Recunoscut General ca fiind Sigur). Acest proces certifică siguranța produsului în urma unor teste ce urmăresc siguranța și nivelul toxinelor din produse.
  • Substanță patentată– Curcumin95 C3 complex deține cele mai multe patente de fabricație în ceea ce privește compoziția, metodele de extragere și utilizare.
  • Calitate constantă– Curcumin95 C3 complex are în compoziție exact aceleași proporții a celor 3 curcuminoide (Curcumin, DMC și BDMC) în fiecare tranşă de produs.
  • Curcumin95 C3 complex – Cea mai stabilă linie de aprovizionare (exatractele standardizate provin din surse sigure)
  • Curcumin95 C3 complex + Piperină – Biodisponibilitate +2000% (combinaţia Curcumin95 cu extractul de piperină este cea mai puternică şi eficientă, iar substanţa activă este absorbită de către organism de 2000% mai eficient)

Acum că aveţi aceste informaţii, nu rămâne decât să încercaţi produsele din noua gamă de la Herbagetica!

Banner_Vegis_Curcumin95C3complex

No Comments

    Leave a Reply