Plante medicinale - proprietati / Produse naturiste / Remedii si tratamente naturiste

Cum să-ți păstrezi sănătatea iarna aceasta

Dacă nu ai un program riguros de alimentație și mai sari peste mese, nu faci destulă mișcare, nu bei suficientă apă, nu te odihnești cât trebuie sau stresul te urmărește peste tot, imunitatea ta ar putea avea de suferit.

E timpul să te preocupi mai mult de sănătate, indiferent de vârsta pe care o ai, pentru că o viroză îți va îngreuna activitatea zilnică și nu ai nevoie de așa ceva, mai ales acum, în prag de sărbători. Cine îți va fi alături ca să poți ieși din iarnă cu capul sus în fața răcelilor?

Echinacea

Echinacea

Această plantă minune este cunoscută în toată lumea ca fiind un bun antibiotic natural, care totodată are și proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale.

Echinacea este utilizată în medicina naturistă pentru capacitatea sa de a curăța sângele și sistemul limfatic. De asemenea, este un bun combatand al răcelilor, oricât de puternice ar fi acestea. Poți consuma această plantă și preventiv; o cură cu Echinacea îți va asigura o iarnă fără probleme de sănătate cauzate de frig.

ceaiuri pentru imunitate

Ceaiuri pentru imunitate

Ceaiurile sunt întotdeauna o variantă ideală prin care poți scăpa de o răceală sau poți preveni o viroză. Explicația este simplă: lichidele ingerate te ajută să elimini mai ușor toxinele din organism și asta te va scăpa mult mai repede de afecțiuni.

Un ceai pentru imunitate poate conține o combinație din mai multe plante, cum ar fi: echinacea, măceșe, fructe de soc, șovârf, urzică, pătlagină, scorțișoară, fructe de cătină și ghimbir. Un asemenea cocktail de plante creează un scut în jurul tău prin care răcelile nu vor avea acces și îți va întări imunitatea, în cazul în care aceasta are un nivel scăzut.

Vitamina C organica

Vitamina C organică

Majoritatea fructelor și legumelor conțin vitamina C, dar cantitatea pe care o găsești într-o porție este mult prea mică, așa că ai nevoie de un mic ajutor din partea medicinei naturiste, mai ales în perioada rece a anului.

Vitamina C organică este o formă cu efect mult mai intens decât cea sintetică și un potențial mult mai mare în acțiunea sa terapeutică.

Capsulele te vor ajuta să reduci infecțiile virale, bacteriene, precum și simptomele gripale. De asemenea, îți vei regla tensiunea arterială și vei menține valoarea normală de glucoză și colesterol în sânge.

miere de Manuka

Mierea de Manuka

Mierea de Manuka este un puternic antibiotic și antiinflamator natural care întăresc sistemul imunitar și te scapă mai ușor de răceli. Poți consuma acest produs ca atare, pe stomacul gol în fiecare dimineață, îl poți servi pe pâine sau adăuga într-o cană de ceai sau lapte cald, însă nu fierbinte, pentru că la temperaturi mari mierea își schimbă proprietățile.

Protejează-ți corpul cu aceste produse ideale pentru imunitatea ta, disponibile pe Vegis.ro!

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply