Stiati ca

Stiai ca fructele de catina…?

…iti intaresc sistemul imunitar si ajuta la refacerea organismului dupa boala?

Bogata in vitamine, minerale si acizi grasi esentiali, catina stimuleaza imunitatea si ne ajuta organismul sa se refaca. Este recomandata in special celor care sufera de anemie, dar si persoanelor cu afectiuni endocrine si cardiace.

In aceasta perioada, suntem mai vulnerabili atat fizic, cat si psihic si este necesar sa ajutam corpul cu vitamine si minerale. Pe langa alimentatia variata, puteti incerca si diverse remedii din plante.

Una dintre acestea este catina, pe care o putem consuma sub mai multe forme. Se poate consuma sub forma de suc, astfel: 100ml de doua ori pe zi, pana in ora 14.00. De asemenea, se poate opta si pentru infuzie, care este binevenita in zilele mai reci. Siropul este si el recomandat, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pulberea este o alta varianta prin care poti introduce catina in alimentatia ta, adaugand-o in iaurt sau in diverse sucuri.

Pe vegis.ro gasesti catina sub toate aceste forme, chiar aici: suc de catina, fructe uscate de catina, sirop de catina si pulbere de catina.Energizant-din-catina-s

No Comments

    Leave a Reply