Remedii si tratamente naturiste

Cum să-ți menții imunitatea în sezonul rece?

imunitate

Imunitate, frumusețe, sănătate și stare de bine – un buchet întreg de armonie. V-ați fi gândit că aceste patru elemente comunică atât de frumos între ele, fiind dependente unele de celelalte? Află că da!

CE ROL ARE SISTEMUL IMUNITAR?

Sistemul imunitar are un rol esențial în menținerea sănătății întregului organism, reprezentând un ansamblu de structuri, interacțiuni complexe și mecanisme care acționează împotriva factorilor externi patogeni (bacterii, virusuri, paraziți, ciuperci, substanțe nocive și alte corpuri străine care nu sunt compatibile cu organismul).

Un sistem imunitar deficitar duce la apariția bolilor și influențează într-un mod negativ calitatea vieții noastre.

Mai mult decât atât, noile cercetări arată legătura între sistemul imunitar deficitar și relevanța pe care o are în procesul de îmbătrânire prematură.

Între procesul de îmbătrânire și imunitate există o strânsă legătură, una mai puternică decât trecerea timpului!

imunitate

CE ESTE IMUNITATEA?

Sistemul imunitar este format din mai multe structuri dintre care cele mai importante sunt globulele albe. Ele se pot mișca independent prin sânge, până la locul infecției, depistând agentul patogen, având rol în anihilarea lui.

Imunitatea noastră naturală poate fi înnăscută sau adaptivă. Imunitatea înnăscută este imunitatea cu care ne naștem și nu poate fi modificată pe parcursul anilor, nefiind capabilă să ofere protecție pe termen lung organismului. 

imunitate naturala innascuta

Imunitatea adaptivă este imunitatea pe care o dobândim în timp, ca urmare a faptului că intrăm în contact cu agenți patogeni, suntem expuși la diverse afecțiuni de sezon (răceală, gripă), boli contagioase (pojar, vărsat de vânt) sau alte infecții. Astfel, organismul este capabil să creeze anticorpi care să întărească imunitatea și să contribuie la menținerea sănătății organismului pe termen lung.

În perioada sezonului rece, din cauza factorilor meteorologici favorabili, virusurile și bacteriile se înmulțesc considerabil. Sistemul nostru imunitar devine hiperactiv, existând riscul de a scădea capacitatea de apărare a organismului, devenind astfel vulnerabil în fața bolilor.

AJUTOR PENTRU SISTEMUL IMUNITAR

Încă de la începutul toamnei se recomandă întărirea sistemului imunitar printr-un stil de viață sănătos și o alimentație bogată în vitamine și minerale. Vitaminele, în special vitamina C și D3, mineralele, îndeosebi zincul, sunt deosebit de importante în susținerea sistemului imunitar.

AC HELCOR®, prin gama de vitamine și suplimente alimentare BioSunLine® îți pune la dispoziție suplimentul alimentar Vitamina C 1000 mg cu D3 2000 UI și Zinc 15 mg, cu doze optime ce susțin sănătatea, frumusețea și calitatea vieții pe toată perioada sezonului rece!

beneficii vitamina C

Vitamina C contribuie la:

 • funcționarea normală a sistemului imunitar;
 • reducerea oboselii și a extenuării;
 • funcționarea normală a sistemului nervos;
 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, pricipalul dușman al sănătății și al frumuseții;
 • contribuie la producția de colagen de către organism, îmbunătățind sănătatea și aspectul pielii.

Vitamina D3 contribuie la:

 • funcționarea normală a sistemului imunitar;
 • menținerea funcției normale a sistemului muscular;
 • menținerea sănătății sistemului osos;
 • menținerea sănătății pielii și a părului.

Zincul contribuie la:

 • funcționarea normală a sistemului imunitar;
 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
 • susținerea procesului de diviziune celulară, menținând astfel integritatea pielii;
 • menținerea sănătății sistemului osos;
 • scăderea incidenței infecțiilor tractului respirator superior;
 • reducerea simptomelor de răceală cu aproximativ 40%.

Suplimentul alimentar Vitamina C 1000 mg cu D3 2000 UI și Zinc 15 mg BioSunLine®  este obținut din materii prime atent selecționate, iar producția acestuia se derulează în conformitate cu standardele sistemului de bună practică de fabricație a medicamentelor GMP (Good Manufacturing Practice), garantând astfel siguranța și calitatea produsului. Produsul nu conține zahăr, conservanți, coloranți, lactoză, gluten, aromatizanți sau îndulcitori artificiali. 

Ai grijă de sănătatea, frumusețea și de starea de bine a organismului tău! Pe vegis.ro găsești o gamă variată de suplimente BioSunLine pentru imunitate. Intră pe site și alege produsele potrivite pentru tine!

Suplimente BioSunLine pentru imunitate

No Comments

  Leave a Reply