Campanii sociale

Copiii îngrijiți la Hospice vor să ajungă la mare. Ajută-i!

Astăzi este 1 Iunie, o zi frumoasă, veselă, cu jocuri și zâmbete de copii. Astăzi nu ne gândim doar la copiii noștri, ne gândim la toți copiii, la toate chipurile inocente.
Dar sunt copii în jurul nostru care, din păcate, nu se pot bucura la fel de mult  de ziua lor, așa cum ar fi normal să o facă.
Noi, echipa Vegis, împreună cu Hospice Casa Speranței  am lansat de curând programul Felie de mare albastră prin care ne dorim să strângem 46.000 RON, suma necesară pentru a trimite 36 de copii îngrijiți de Hospice într-o tabără la Eforie Nord, împreună cu fraţii şi surorile lor. Ne dorim să redăm zâmbetele pe buzele celor mici, să le oferim amintiri prețioase și câteva clipe de fericire.
De ce o vacanță la mare?
De câte ori ai simțit nevoia de câteva zile de relaxare, de căldura soarelui, de adierea brizei și de răsfățul mării ca să îți recapeți forțele și motivația să mergi mai departe?
Copiii diagnosticaţi cu o boală incurabilă au nevoie de putere și de un munte de gânduri frumoase. Au nevoie ca timpul lor să fie petrecut într-o mare de fericire și bună dispoziție, înconjurați de cei dragi. Au nevoie de mângâierea nisipului, de razele soarelui și de puterea mării. De o vacanță în care să uite grijile și frământările.

În ultimele 6 luni, clienţii Vegis au fost atât de mărinimoşi încât au adunat împreună peste 16.000 RON din donaţiile făcute cu fiecare comandă pe Vegis.ro, iar pentru asta, le MULŢUMIM din suflet!

Astăzi, vă propunem câteva minute în care să faceți un mic exercițiu cu cei mici. Întrebați-i dacă ar fi dispuși să renunțe la o jucărie pe care ar fi vrut să o primească azi,  iar în locul ei să doneze suma celor 36 de copii îngrijiți la Hospice Casa Speranței și să-i aducă, astfel, mai aproape de vacanța la mare, pe care o vor petrece alături de părinții și frații lor.

Noi avem încredere în copiii și știm deja răspunsul lor. 🙂

Cu 3, 5, 10 RON sau orice altă sumă pe care o poți dona la fiecare comandă pe Vegis.ro vom fi mai aproape de țelul nostru comun, acela de a reda copilăria, chiar şi pentru scurt timp, unor micuţi care duc povara unei boli incurabile.

Toţi banii strânşi vor fi redirecţionaţi integral către Hospice – Casa Speranţei, iar noi vă vom ţine la curent privind sumele colectate. Banii se pot dona și direct în contul Hospice Casa Speranței, aici https://www.hospice.ro/doneaza/.

Marea are puterea magică de a crea emoţii și aduce cu valurile ei sentimentul că totul va fi bine, iar tocmai de aceste lucruri au nevoie suflețelele mici de la Hospice.  Alătură-te campaniei noastre și donează atât cât poți, la fiecare comandă. Gestul tău va conta enorm pentru aceşti copii.

La mulți ani, dragi copii! Să aveți o zi minunată și să nu uitați niciodată de jocuri și zâmbete!

Cu drag,

Echipa Vegis și Hospice Casa Speranței

No Comments

    Leave a Reply