Campanii sociale

De Ziua Internationala a Cateilor, Vegis este alaturi de Centrul de Adoptii Red Panda

Pe 26 August, de Ziua Internațională a Cățeilor te invităm să fii alături de Centrul de Adopții Red Panda! 10% din valoarea tuturor comenzilor plasate pe www.vegis.ro în data de 26 August vor merge către cățelușii îngrijiți la centrul Red Panda! Implică-te și tu!

🐶 Despre Asociația Red Panda

RedPanda simbolizează puterea oamenilor de a ocroti orice formă de viață, prin respect și empatie față de natură. Panda roșu este una dintre speciile amenințate cu dispariția la nivel global, din cauza distrugerii habitatului și a vânătorii, consecințe ale activităților umane nesăbuite asupra mediului înconjurător. Misiunea asociației este aceea de a educa și de a milita pentru crearea unei societăți mai bune, în care nu trebuie să mai producem suferință semenilor noștri și nici celorlalte specii.
Centrul de Adoptii Red Panda găzduiește permanent un număr mediu de 25-30 de căței, având o rată de adopție de 100-120 căței pe an. Cățeii dați spre adopție sunt deparazitați, vaccinați,
sterilizați / castrați,  microcipați și au dresajul de bază însușit (mers în lesă, socializare, etc).

🐶 Tratamente pentru cățeluși cu suplimente din plante

La Centru Red Panda toți puii primesc calciu, necesar dezvoltării corecte a oaselor, așadar este nevoie constantă de suplimente cu calciu. La momentul actual sunt 10 pui în centrul Red Panda (și alți 5 pe lista imediată de așteptare).

Cățeii mai în vârstă beneficiază de un set de analize și teste de sânge, în urma cărora, dacă este cazul, se stabilește un tratament – cel mai adesea naturist. Cei care care nu au probleme concrete de sănătate primesc pentru întreținere, pe timp de caniculă și pe durata întregului sezon rece, suplimente cu Omega 3-6-9 vegetal, Coenzima q10, antiinflamatoare (de ex. gheara diavolului) sau MSM. Aceasta este încă o nevoie constantă a centrului Red Panda, în încercarea de a asigura o bătrânețe cât mai confortabilă cățeilor seniori.

Suplimente din plante primesc și cățeii care au suferit intervenții chirurgicale sau cei care ajung la centru cu un status imunologic precar, precum și cei care suferă de afecțiuni precum cancer sau tumori. ”Poveștile cățeilor îngrijiți la Red Panda sunt relativ asemănătoare și destul de triste: majoritatea covârșitoare sunt căței abandonați, fie la vârste foarte fragede, fie la maturitate, fie la bătrânețe. Nuanțele fluctuează de la abandon la maltratare și alte lucruri triste”, ne spune Raluca.

🐶Ajută și tu!

Pentru că dragostea pentru natură implică și dragostea pentru animale și pentru toate ființele vii, noi, cei de la Vegis, ne dorim să fim alături de Red Panda și vă invităm să vă implicați și voi!

1. Puteți comanda astăzi, 26 August produsele voastre preferate de pe site-ul Vegis.ro, iar noi donăm 10% din valoarea comenzii către Red Panda, sub formă de suplimente naturiste pentru cățelușii care au nevoie.

2. Dacă doriți să cumpărați chiar voi suplimentele și să le trimiteți la centru, le puteți comanda astăzi, 26 August, iar noi vom suplimenta donația cu 10% din valoarea ei. Pentru această opțiune, vă rugăm să ne contactați pe email la [email protected] sau prin intermediul paginii de facebook https://www.facebook.com/vegis.ro/.

3. Puteți dona în contul Asociației sau puteți lua acasă cățelușii disponibili pentru adopție. Detalii aici: http://www.red-panda.ro/ro/adopta/catei/

🐶 În afara centrului de adopții, cei care se ocupă de Red Panda au și alte activități frumoase:

  • Programe de educație dedicate copiilor și adulților (de ex. workshopuri de perfectionare pentru medici veterinari; programul Copii si Catei – www.copiisicatei.ro ).
  • Campanii de sterilizare / castrare pentru câini și pisici, pentru limitarea înmulțirii necontrolate a animalelor și a abandonului acestora.
  • Bunăstarea cailor de muncă (asistență medicală și potcovit gratuit pentru caii familiilor sărace din zone defavorizate).
  • Charity Boutique (magazinul de cadouri frumoase și fapte bune – https://www.facebook.com/Charity.Boutique/)
  • Organizăm evenimente dedicate iubitorilor și deținătorilor de animale sau evenimente și acțiuni de informare și responsabilizare a publicului larg pe subiecte legate de animale.

Una dintre poveștile frumoase de la Red Panda este cea a Soniei, un puiuțt amărât din Pipera, salvat în ultimul moment și adoptat după mai bine de un an de zile. Sonia a ajuns lângă un stăpân-prieten care a făcut-o cea mai iubită cățelușă și a câștigat titlul de Cel mai frumos câine al Norvegiei. 💖

Sonia, unul dintre cățeii adoptați de la Centrul Red Panda

🐶 Dacă iubești animăluțele și vrei să te implici, echipa Red Panda este mereu dornică de noi colegi. Fiecare dintre noi poate ajuta într-un fel, trebuie doar să ne dorim acest lucru!

Vezi detalii despre campanie: https://vegis.ro/ziua-cateilor-ajuta-i-sa-aiba-un-ham-ham-mai-puternic/

No Comments

    Leave a Reply