Felie de mare albastră pentru copiii îngrijiți la Hospice - Vegis.ro

 

Copiii îngrijiți la HOSPICE Casa Speranței așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară.

46.000 de lei este suma necesară pentru ca 36 de copii care suferă de o boală cu prognostic limitat de viață și frații lor și să participe anul acesta la tabăra pe care HOSPICE Casa Speranței o organizează la Eforie Nord.

Prin bunăvoința voastră, le vom readuce copilăria pe care, fie că n-au avut-o până acum, fie că boala nemiloasă le-a răpit-o.

 

Alege să donezi în comanda ta atât cât poți. Orice sumă contează, orice mic ajutor care vine de la un număr mare de oameni se transformă într-un maaare ajutor. Pentru că faptele bune contează, atât pentru cei care au nevoie de ajutor cât și pentru noi, pentru sufletul nostru.


Donează celor care au nevoie de tine!

Poți adăuga la comanda ta pe Vegis.ro 3 lei, 5 lei, 10 lei sau orice alta sumă pe care dorești să o redirecționezi spre copiii îngrijiți de Hospice Casa Speranței. 

Fondurile primite vor fi redirecționate integral Organizației HOSPICE. Periodic îți vom trimite mulțumirile noastre, alături de informații cu privire la sumele colectate și, bineînțeles, îți vom arăta rezultatele campaniilor și zâmbetele celor pe care i-ai ajutat. :)

 

Ce vor face copiii care vor merge la mare?

Însoțiți de către unul din părinți, asistați de personalul HOSPICE Casa Speranței(medici, asistenți medicali, asistenți sociali, psihologi, voluntari), după câteva ore de călătorie spre Marea Neagră, vor fi primiți cu brațele deschise de către personalul Taberei de la Eforie Nord.

Timp de două săptămâni, copiii vor lua joaca în serios și, mângâiați de razele soarelui, vor trăi din plin fiecare clipă de viață. Activitățile vor contribui la starea lor de bine, iar personalul specializat va ști cum să îi treacă dincolo de limitele în care boala îi îngrădește.

Vizibil, starea micuților pacienți se va schimba. Lacrimile vor avea gustul emoțiilor pozitive iar picăturile de soare vor ține fericirea în viață.

Ca de fiecare dată, joaca lor va fi discret vegheată de personalul medical și de specialitate, de inimoșii voluntari. Cu toții îi vor ajuta pe micuți să își recapete încrederea in forțele proprii și stima de sine, oferind normalitate unor copii pe care boala îi marginalizează și societatea îi stigmatizează.

Oameni buni, alegeți bunătatea! Stă în puterea voastră să atingeți suflete, să oferiți bucuria, să redați copilăria.

Să le dăm ocazia celor mici să cuprindă cerul în palmele micuțe și să păstreze apusul într-o pânză a amintirilor.

Noi, echipa Vegis.ro și numeroasa echipă HOSPICE Casa Speranței, vă mulțumim din suflet!

Mai multe informații despre HOSPICE Casa Speranței pe: http://www.hospice.ro.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 25.05.2018