Felie de mare albastră pentru copiii îngrijiți la Hospice - Vegis.ro

 

Copiii îngrijiți la HOSPICE Casa Speranței așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară!

În fiecare an, de aproape un deceniu, fundația Hospice organizează tabere de vară pentru copiii care suferă de o boală cu prognostic limitat de viață.

În anul 2017 am inițiat alături de Hospice Casa Speranței programul "Felie de mare albastră" pentru a contribui la strângerea sumei care făcea posibilă vacanța la mare. Împreună cu voi, oameni mărinimoși, am reușit să strângem nu mai puțin de 7000 RON! 

Vara aceasta dorim să readucem zâmbetul și razele calde ale soarelui pe chipul micuților. Fii alături de ei așa cum ai fost și până acum! 

Alege să donezi în comanda ta atât cât poți. Orice sumă contează, orice mic ajutor care vine de la un număr mare de oameni se transformă într-un maaare ajutor. 

Prin bunăvoința voastră, le vom readuce copilăria pe care, fie că n-au avut-o până acum, fie că boala nemiloasă le-a răpit-o.


Donează celor care au nevoie de tine!

Poți adăuga la comanda ta pe Vegis.ro 3 lei, 5 lei, 10 lei sau orice altă sumă pe care dorești să o redirecționezi spre copiii îngrijiți de Hospice Casa Speranței. 

Fondurile primite vor fi redirecționate integral Organizației HOSPICE. Periodic îți vom trimite mulțumirile noastre, alături de informații cu privire la sumele colectate și, bineînțeles, îți vom arăta rezultatele campaniilor și zâmbetele celor pe care i-ai ajutat. :)

Ce vor face copiii care vor merge la mare?

Însoțiți de unul din părinți, asistați de personalul HOSPICE Casa Speranței (medici, asistenți medicali, asistenți sociali, psihologi, voluntari), după câteva ore de călătorie spre Marea Neagră, vor fi primiți cu brațele deschise de către personalul Taberei de la Eforie Nord.

Timp de două săptămâni, copiii vor lua joaca în serios și, mângâiați de razele soarelui, vor trăi din plin fiecare clipă de viață. Vizibil, starea micuților pacienți se va schimba. Lacrimile vor avea gustul emoțiilor pozitive iar picăturile de soare vor ține fericirea în viață. 

Ca de fiecare dată, joaca lor va fi discret vegheată de personalul medical și de specialitate, de inimoșii voluntari. Cu toții îi vor ajuta pe micuți să își recapete încrederea in forțele proprii și stima de sine, oferind normalitate unor copii pe care boala îi marginalizează și societatea îi stigmatizează.

Oameni buni, alegeți bunătatea! Stă în puterea voastră să atingeți suflete, să oferiți bucuria, să redați copilăria.

Să le dăm ocazia celor mici să cuprindă cerul în palmele micuțe și să păstreze apusul într-o pânză a amintirilor.

Noi, echipa Vegis.ro și numeroasa echipă HOSPICE Casa Speranței, vă mulțumim din suflet!

Mai multe informații despre HOSPICE Casa Speranței găsești pe: http://www.hospice.ro

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 03.06.2019