Produse certificate: bio, vegan, raw, fairtrade

Andalou Naturals: Cosmetice cu extracte din celule stem vegetale

Andalou Naturals este rodul pasiunii pentru cosmetice, inovație și mai presus de toate, pentru îngrijirea naturală a cuplului Stacey Kelly și Mark Egide, un cuplu care și-a dedicat mai bine de 30 de ani industriei cosmeticelor naturale. Grija pentru calitatea produselor create și eficiența acestora au făcut ca astăzi Andalou Naturals să fie cel mai bine vândut brand de cosmetice naturale din S.U.A și Canada.

Fabricate în California încă din anul 2010, produsele Andalou se remarcă printr-o categorie specială de ingrediente pe care o conțin, și anume extracte din celule stem vegetale (Fruit Stem Cell Science), substanțe cu potențial în netezirea, catifelarea și redarea fermității pielii.

Ce este știința celulelor stem vegetale

Celulele stem sunt celule cu rol de refacere a țesuturilor afectate. Prin diviziune, acestea dau naștere unor celule noi care se transformă în orice tip de celule de care organismul are nevoie (hepatice, musculare, nervoase etc).

Asemenea celor din organismul uman, celulele stem vegetale contribuie la refacerea plantelor atunci când acestea sunt tăiate și totodată mențin procesul de creștere. Aceste proprietăți unice de regenerare au atras atenția specialiștilor care au început să studieze și să folosească extracte din celule stem vegetale în crearea unor cosmetice noi.

Foarte important de menționat este faptul că produsele pentru îngrijire cu celule stem vegetale conțin extracte din aceste celule, și nu celulele stem propriu-zise deoarece separarea de plantă duce automat la moartea acestora.

Extractele din celulele stem vegetale (din plante și fructe) reprezintă o sursă excelentă de antioxidanți care protejează împotriva razelor soarelui și a radicalilor liberi, 2 dintre factorii principali responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii.

Cosmeticele naturale Andalou au la bază formule cu extracte din celule stem din:
– măr (Uttwiler Spätlauber), o sursă ideală de proteine și fitonutrienți;
– specia rară de struguri Solar Vitisce conține antocianine, substanțe cu efect puternic antioxidant responsabile de pigmentarea anumitor fructe în nuanțe de roșu, albastru și violet;
– argan (Argania Spinosa) ce asigură produselor finale un conținut bogat de vitamina E și acizi grași;
– trandafir alpin (Rhododendron ferrugineum) cu efect de calmare al pielii sensibile.

Pe lângă extractele din celule stem, produsele sunt îmbogățite cu uleiuri, unturi, miere de Manuka, vitamina C, apă de cocos, extract de aloe vera, acid hialuronic sau coenzima Q10.

De ce să alegi gamele de cosmetice Andalou
cosmetice Andalou

Andalou Naturals oferă consumatorului garanția calității produselor și a siguranței în utilizare datorită ingredientelor din compoziție. Andalou este primul brand de cosmetice din S.U.A certificat Non-GMO, ceea ce înseamnă că ingredientele nu provin din organisme modificate genetic în laborator.

Gamele de cosmetice naturale conțin ingrediente certificate organic și Fairtrade, Andalou fiind astfel un brand care susține și promovează comerțul echitabil în țările mai puțin dezvoltate. Vegane și fără gluten, produsele nu sunt testate pe animale dar reprezintă subiectul studiilor clinice și a testelor dermatologice care dovedesc că sunt hipoalergenice, sigure așadar și pentru persoanele sensibile.

Cosmeticele Andalou Naturals sunt prietenoase nu doar cu pielea, ci și cu mediul înconjurător: ambalajele sunt reciclabile și în plus, nu conțin BPA (Bisfenol A), substanță chimică ce prezintă capacitatea de a imita activitatea, respectiv caracteristicile estrogenului, cauzând astfel diverse afecțiuni.

Alege îngrijirea delicată cu cosmetice Andalou bazate pe formule revoluționare! Acestea sunt disponibile și pe vegis.ro.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

1 Comment

  • Simo
    September 12, 2018 at 08:43

    5

    Reply

Leave a Reply