Ingrijire personala

Apiterra, primul brand de cosmetice cu ingrediente apicole de la Albina Carpatină!

Apiterra

Producătorul român Albina Carpatină lansează prima gamă de cosmetice sub brand-ul Apiterra, produse dedicate îngrijirii tenului și a corpului presate la rece printr-un procedeu unic dezvoltat de producător, procedeu care păstrează intacte proprietățile active ale ingredientelor.

Gama Apiterra este axată mai ales pe cosmeticele pentru ten care sunt disponibile sub formă de măști, creme, seruri, apă micelară și lapte demachiant.

Produsele sunt create special pentru combaterea acneei, protecția împotriva poluării, curățarea și hidratarea corespunzătoare, iluminarea pielii și nu în ultimul rând, pentru combaterea semnelor de îmbătrânire cu ajutorul unor ingrediente revoluționare. Dintre acestea amintim Crema de noapte antirid și fermitate cu extract din vin de gheață, un complex activ care diminuează adâncimea ridurilor în numai 30 de minute de la aplicare!

Ce ingrediente conțin produsele Apiterra

miere naturalaIngredientele alese, proveniența acestora precum și combinațiile în care sunt folosite reprezintă un alt aspect prin care cosmeticele Apiterra se remarcă.

La baza acestora stau mierea de salcâm Bio și lăptișorul de matcă Bio, ingrediente pure care provin din stupine certificate ecologic din Transilvania. Datorită conținutului bogat de antioxidanți, acizi grași, aminoacizi, vitamine și minerale, mierea și lăptișorul hrănesc, regenerează intens pielea și contribuie la păstrarea aspectului ferm.

Acțiunea celor 2 ingrediente apicole este completată și îmbunătățită de alte substanțe active, extracte din plante și ingrediente de calitate precum: colagen marin, venin de albine, coenzima Q10, unt de shea și unt de cacao, apă de trandafiri, apă de albastrele, cătină, argint coloidal, vitamina C, miere de Manuka, aloe vera, ulei de argan, acid hialuronic pur sau extract de ginseng.

Produsele nu conțin parabeni, SLS, uleiuri minerale, OMG (organisme modificate genetic), sulfați, parafină, siliconi, PEG, alergenti sau coloranți sintetici. Întrucât nu au în compoziție astfel de substanțe chimice, pot fi utilizate și de către persoanele sensibile. Cosmeticele sunt testate dermatologic, însă nu sunt testate pe animale.

Apiterra este brand-ul care reunește pasiunea pentru apicultură, experiența de peste 25 de ani în acest domeniu, cercetările și inovația continuă pentru a oferi calitate și o îngrijire eficientă. Noile produse pot fi comandate și de pe vegis.ro.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply