Retete sanatoase

Tocanita cu ciuperci – reteta de toamna

Tocanita cu ciuperci este o reteta usor de preparat. Va recomandam pentru aceasta reteta un Crock Pot de 6L. 

Timp de preparare: 2 ORE, HIGH,  cu CROCK POT 6L.

Ingrediente necesare:

  • Galbiori – 250 g
  • Ciuperci Champignon – 300 g
  • Usturoi – 3 catei
  • Salote (Hasme) – 2 buc
  • Ulei masline – 2 linguri
  • Castraveti murati – 3 buc
  • Cimbru proaspat – 3 crengute
  • Smantana de gatit – 400 ml
  • Parmezan ras – 40 g
  • Amidon – 1 lingurita
  • Sare, piper alb

tocanita-cu-ciuperci

Mod de preparare:

  • Taiati ciupercile bucati mai mari, iar usturoiul, hasmele si castravetii murati tocati-i marunt;
  • Adaugati-le pe toate in Crock Pot si puneti ulei de masline si cimbru;
  • Potriviti de cimbru,sare si piper alb si adaugati smantana;
  • Cu 10 minute inainte de incheierea programului, luati un polonic de sos si dizolvati in el 1 lingurita de amidon – puneti-o inapoi in Crock Pot si radeti pe razatoarea fina cca 40 g de parmezan;

Pofta buna !

No Comments
    Leave a Reply