Vitamine si Minerale

Suplimentele ChildLife Essentials® : prima gamă de produse premium, creată special pentru copii

Suplimentele ChildLife Essentials

Primul gângurit, primul zâmbet, primii pași, primul cuvânt, prima ghidușie. Fiecare etapă a prichindelului este unică, emoționantă și îți umple sufletul de bucurie. Se spune că meseria de părinte nu este una ușoară, însă este cea mai frumoasă. Știm că încă din momentul în care afli minunata veste că vei deveni părinte, toate gândurile tale se îndreaptă către copil, către bunăstarea lui și către modalitățile prin care îi poți asigura o dezvoltare armonioasă. 

produse pentru copii childlife essentials

Bineînțeles, dragostea pe care i-o oferi necondiționat, precum și experiențele la care cel mic ia parte încă din primii ani de viață sunt fundamentale pentru creșterea sa. La fel de important este ca în această perioadă, micuțul să beneficieze de suplimentele care să-l ajute să dezvolte un sistem imunitar puternic, să îi susțină buna funcționare a sistemului nervos și să contribuie la o creștere armonioasă. 

Dorința de a-i sprijini pe părinți în această minunată experiență și de a contribui la sănătatea tuturor micuților a fost fundamentul care a dus la crearea primei game complete de produse premium pentru copii, suplimentele ChildLife Essentials®. Acestea au dezvoltate de către medicul pediatru dr. Murray Clarke, special pentru copii și bebeluși, iar produsele sunt recomandate de către Societatea Română de Pediatrie

ESTE NECESAR SĂ ALEGI PRODUSELE CHILDLIFE ESSENTIALS®?

Asimilarea defectuoasă a substanțelor nutritive în organism, hrana mai puțin calitativă, carențele de nutrienți rezultate ca urmare a consumului acestei hrane, poluarea și alți factori nocivi care fac parte din viața de zi cu zi; toate aceste aspecte își pun amprenta asupra tuturor, îndeosebi asupra celor mici. Astfel, apare nevoia de suplimentare a dietei zilnice cu vitamine, minerale, probiotice și alți nutrienți esențiali pentru dezvoltarea prichindeilor. 

Suplimentele ChildLife Essentials® vin să corecteze eventualele dezechilibre nutritive într-un mod eficient și cât mai plăcut pentru copii. În plus, gama cuprinde inclusiv soluții naturale pentru diverse probleme cu care cei mici se pot confrunta: gripă și răceală, colici, paraziți intestinali sau probleme digestive. 

De ce sa alegi suplimentele ChildLife Essentials

Aromele naturale de căpșuni, mango, portocale sau fructe de pădure cuceresc de la prima administrare, în timp ce formulele “curate”, fără gluten, zahăr adăugat sau substanțe artificiale întăresc convingerea părinților că au făcut cea mai bună alegere pentru micuții lor.

CE SUPLIMENTE CHILDLIFE ESSENTIALS® AU FOST DEZVOLTATE?

Gama disponibilă cuprinde: 

  • vitamine și minerale;
  • probiotice;
  • produse concepute pentru a fi administrate încă din primele zile de viață;
  • produse pentru întărirea imunității;
  • noile tablete masticabile fără zahăr SoftMelt Gummies™.

Cercetarea și inovația continuă în domeniul suplimentelor pentru copii au condus la dezvoltarea celei mai noi game de produse marca ChildLife Essentials®: SoftMelt Gummies™, tablete masticabile fără coloranți sau zahăr adăugat.

Dezvoltarea armonioasa a copiilor

Healthy Vision SoftMelts™: formulă sinergică pe bază de luteină, zeaxantină, extract de afin și vitamina A cu rol în susținerea acuității vizuale și sănătății ochiului. 

Omega-3 DHA + Choline SoftMelts™: formulă pe bază de nutrienți esențiali, acizi grași omega-3 (EPA, DHA) și colină, pentru dezvoltarea și menținerea funcției normale a creierului copilului. 

Elderberry Super-Immune SoftMelts™: formulă avansată pentru susținerea sistemului imunitar al copilului pe bază de Wellmune®, pulbere din fructe de soc, vitamina C și folat. 

Create de medici pediatri, alese de părinți și aprobate de copii, suplimentele ChildLife Essentials® sunt indispensabile pentru creșterea armonioasă a micuțului tău. Ajută-l să fie mereu sănătos și voios și alege doar ce este mai bun pentru el: în luna iunie, ai 20% REDUCERE la produsele individuale din gama ChildLife Essentials®, disponibile pe vegis.ro. 

Gama de suplimente Child Life Essentials
About Author

Vorbăreață incurabilă, dar care adoră să își împărtășească ideile și în scris. Iubitoare de animăluțe, călătorii și cărți inspirate din fapte reale.

No Comments
    Leave a Reply