Produse naturiste

Menține-ți sănătatea și frumusețea cu produsele Cosmo Pharm!

Produsele Cosmo Pharm pentru sanatate si frumusete

Sănătatea, starea generală de bine și modul în care ne simțim în pielea noastră sunt aspecte definitorii, care ne influențează activitățile zilnice, precum și modul în care ne raportăm și reacționăm la factorii externi. Ce putem să facem pentru a fi constant în formă? Începem mai întâi cu pașii de bază: alimentație echilibrată, odihnă și exerciții fizice și includem în rutina noastră produsele Cosmo Pharm potrivite nevoilor noastre. 

Nu ești familiarizat cu suplimentele Cosmo Pharm? Nicio problemă! În cele ce urmează, te invităm să aflii povestea lor, ce tipuri de produse au în portofoliul și care dintre ele se regăsesc în topul clienților Vegis. 

PRODUSELE COSMO PHARM: TRADIȚIE ÎN SUSȚINEREA SĂNĂTĂȚII ȘI FRUMUSEȚII

Cu o activitate de peste două decenii ca unic importator și distribuitor al TISHCON CORP (SUA), Cosmo Pharm încurajează nutriția sănătoasă și adoptarea unui stil de viață echilibrat, benefic pe termen lung întregului organism. Ingredientele atent selectate, formulele complexe și concentrațiile optime stau la baza calității tuturor produselor Cosmo Pharm. 

Din anul 1994 și până în prezent, echipa Cosmo Pharm își ghidează acțiunile pe baza a 3 principii:

 • susținerea unui stil de viață sănătos prin creare unor produse speciale, potrivite omului modern, care se confruntă adesea cu stres și activități ce necesită un efort susținut;
 • protejarea mediului înconjurător, prin implementarea unui sistem de reciclare al ambalajelor;
 • oferirea unor produse cu un grad de eficiență sporit. 
Suplimente Cosmo Pharm

Cosmo Pharm pune la dispoziție peste 100 de suplimente care ameliorează diverse afecțiuni ori susțin buna funcționare a organismului, ce sunt disponibile și pe vegis.ro:

STAREA DE BINE, LA EA ACASĂ

Mai mult decât suplimente alimentare! Este sintagma care definește cel mai bine produsele Cosmo Pharm. În esență, ele sunt aliații unui organism sănătos atât din punct de vedere al proceselor interne, cât și emoțional, astfel încât tu să te simți cu adevărat bine. Alegând Cosmo Pharm, optezi implicit și pentru:

Persoană care se simte bine cu produsele Cosmo Pharm
 • produse fără coloranți sau conservanți;
 • materie primă provenită de la cei mai mari producători mondiali;
 • biodisponibilitate ridicată, ce asigură eficiența soluțiilor Cosmo Pharm;
 • tehnologii avansate și brevetate ce stau la baza produselor;
 • calitate testată și garantată conform standardelor SUA. 

CÂTEVA DINTRE CELE MAI APRECIATE PRODUSE COSMO PHARM ÎN RÂNDUL CLIENȚILOR VEGIS

 • Super Beauty: Un produs foarte bun și eficient pe mai multe planuri: unghii, păr, piele și oase rezistente! Văd o îmbunătățire în general! Produs românesc cu ingrediente deosebite, majoritatea naturale! Recomand! – clientă Vegis
 • Mega Biotic: Mix de 15 tulpini de bacterii lactice benefice într-o singură capsulă; eficient în combaterea paraziților intestinali.
 • Ulei din semințe de in: Conține o cantitate de două ori mai mare de Omega 3-6-9 decât uleiul de pește; susține sănătatea creierului și a sistemului cardiovascular. 
 • Resveratrol 100mg: Rol imunoprotector, hepatoprotector și regenerator.
 • Vitamina D3 2000 UI: Extrem de bun, concentrat pentru întărirea sistemului osos și al cartilajelor. – client Vegis

Indiferent că îți dorești să previi anumite afecțiuni sau să ameliorezi unele probleme de sănătate, intră pe vegis.ro, descoperă toate produsele Cosmo Pharm și alege-le pe cele care ți se potrivesc.

Până la următoare întâlnire pe blog, să fii sănătos și voios!

Suplimente Cosmo Pharm
About Author

Vorbăreață incurabilă, dar care adoră să își împărtășească ideile și în scris. Iubitoare de animăluțe, călătorii și cărți inspirate din fapte reale.

No Comments

  Leave a Reply