Remedii si tratamente naturiste

S.O.S. IMUNITATEA – secretul TELOM-R

Telom-R

Sistemul imunitar este instrumentul organismului uman pentru menținerea sănătății. El identifică și neutralizează agenții dăunători – de la bacterii externe până la propriile celule care și-au schimbat structura, cum ar fi cele canceroase.

Un sistem imunitar slăbit favorizează instalarea în organism a bolilor infecțioase sau tumorale, ori aceste boli devin tot mai frecvente și ne amenință pe fiecare dintre noi. De ce? Pentru că trăim într-un timp în care stresul, sedentarismul și poluarea sunt “condiții standard” pentru viața fiecăruia dintre noi. De aceea, este necesară stimularea și, mai ales, reglarea sistemului imunitar.

TELOM-R, UN ACTIVATOR DE TELOMERAZE 100% NATURAL

Dacă nu știi ce sunt telomerii, atunci cu siguranță ar trebui să afli întrucât ei sunt un secret al sănătății. Telomerii sunt terminațiile cromozomilor, cu rol în protecția materialului genetic al celulei.

TELOM-R este primul produs românesc bazat pe descoperirea rolului telomerilor în sănătate, având în componență planta Astragalus în trei forme de extracție. Conform studiilor, această plantă conține substanțe active cu efecte certe asupra telomerilor. Iar componenta principală a produsului TELOM-R, precum și ingredientele 100% naturale folosite în potențarea sa, indică o eficiență terapeutică impresionantă în domeniul regenerării.

TELOMERII ȘI IMUNITATEA

Ținta principală a produsului sunt celulele sistemului imunitar. Cum acționează Telom-R asupra acestora? În sensul activării celulelor imunitare existente și prin echilibrarea reacției lor la stimulii interni și externi.

Mecanica sistemului imunitar este extrem de complicată, dar însăși reacția regenerativă, prin intermediul telomerilor, asupra celulelor imunitare este spectaculoasă. Practic, prin acțiunea sa în sensul regenerării, Telom-R contribuie la integritatea celulelor care asigură apărarea organismului.

ROLUL TELOM-R ÎN ORGANISM

Cercetările demonstrează că Telom-R, prin componentele sale vegetale și apicole, are câteva acțiuni fiziologice extrem de importante asupra organismului uman. Mai exact:
· contribuie la menţinerea sănătăţii imunitare;
· susţine apărarea naturală a organismului împotriva agenților externi;
· creşte rezistenţa organismului în caz de condiţii ambientale neprielnice;
· este un tonic ce contribuie la activitatea adaptogenă;
· susţine rezistenţa fizică şi mentală a organismului;
· are un rol antioxidant, protejând celulele şi ţesuturile de deteriorările oxidative.

UN AJUTOR CONTRA ÎMBĂTRÂNIRII ORGANISMULUI

Statistica ne arată că procesele de degradare a corpului omenesc sunt extrem de mult accelerate, de stresul fizic și emoțional al vieții actuale. Infarctul la persoanele sub 50 sau chiar 40 de ani nu mai este o raritate. La rândul lor, articulațiile, mai exact țesuturile elastice care le asigură flexibilitatea, se degradează de la vârste fragede.

Produsul Telom-R aduce un ajutor consistent în acest domeniu, prin câteva efecte ale sale:
· susţine sănătatea vaselor de sânge;
· contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale;
· protejează funcţia cardiacă;
· ajută la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor.

UN ECHILIBRANT HORMONAL BLÂND ȘI 100% NATURAL

Cercetarea științifică asupra componentelor TELOM-R ne arată câteva efecte cu totul remarcabil asupra glandelor endocrine. Efectele sunt constatate la ambele sexe. Ca exemplu, iată efectele fiziologice asupra organismului femeilor:
· contribuie la rezistenţa în cursul ciclului premenstrual;
· contribuie la atenuarea manifestaţiilor neplăcute asociate menopauzei;
· susține reîntinerirea naturală a pielii şi ajută la menţinerea elasticităţii acesteia;
· este util pentru protejarea pielii de distrugerea oxidativă indusă de radiaţiile UV;
· menţine sănătatea sistemului osos;
· contribuie la procesul normal de diviziune celulară;
· menţine sănătatea părului şi a unghiilor.

Telom-R este disponibil și online, pe vegis.ro.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply