Review-uri

Review creme tartinabile bio, sau cum am descoperit curcubeul pe cerul gurii

Creme tartinabile

Crema tartinabilă bio reprezintă noul mic dejun sănătos, rapid de preparat. Întinse pe pâine sau vafe din cereale, cremele îndeplinesc o dorință aproape imposibilă odată: aceea de a mânca dulciuri la micul dejun. Pe vegis.ro ai mereu la îndemână o gamă variată de creme tartinabile bio din care poți alege, gamă pe care o îmbogățim constant cu sortimente a căror gust aproape că nu poate fi exprimat în cuvinte.

Totuși, noi am încercat să găsim cuvintele potrivite pentru 3 creme tartinabile bio de la Rapunzel pe care le-am degustat pentru voi: Crema cu arahide și caramel, Crema cu cocos și migdale și Crema Samba cu alune și ciocolată… eh, cineva trebuie să o facă și pe asta. Ne-a fost greu nu să le degustam, ci să ne oprim din degustat! Cred că am găsit originea expresiei “curcubeu pe cerul gurii”.

AMBALAJ: borcane din sticlă care ulterior pot fi reutilizate în bucătărie;
GRAMAJ: 250g de savoare și plăcere;
CONSISTENȚĂ: foarte fină (se întind ușor pe pâine), iar crema Samba cu alune și ciocolată este un pic mai tare;
MIROS: divin. Fiecare din cele 3 creme tartinabile bio au un miros specific, dulceag, fiind rezultatul ingredientelor pe care le conțin;
ALERGENI: produsele pot conține urme de arahide, nuci, migdale, macadamia, caju, susan, lupine și lapte.

CREMĂ TARTINABILĂ BIO CU ARAHIDE ȘI CARAMEL

Dacă ai spart și curățat vreodată alune în coajă, atunci știi la ce să te aștepți atunci când deschizi capacul acestei creme. Gustul predominant este cel de arahide, dar combinația cu caramel aduce aminte de… ciocolată. O cremă cu surprize am putea spune, dulceagă, pe care o descoperi linguriță cu linguriță.

În plus, crema este totodată și o sursă ideala de magneziu și proteine datorită conținutului ridicat de arahide (41%). Delicios și sănătos în același timp? Da! 

CREMĂ TARTINABILĂ BIO CU COCOS ȘI MIGDALE

Un deliciu exotic, echilibrat din punct de vedere al gustului, în sensul că nu predomină nici cel de cocos, nici de migdale. Le regăsești pe amândouă în mod egal, într-un produs perfect. Nu conține zahăr rafinat ci zahăr din trestie obținut în casa Rapunzel iar finețea caracteristică îl face perfect pentru creme și deserturi mai “pretențioase”.

Spre deosebire de celelalte 2 sortimente, această cremă tartinabilă poate fi consumată și de vegani și persoanele vegetariene.

CREMĂ TARTINABILĂ BIO SAMBA CU ALUNE ȘI CIOCOLATĂ

Iubitori ai ciocolatei, această cremă este pentru voi! Cu un miros și un gust puternic de ciocolată, crema Samba este puțin mai tare comparativ cu celelalte 2 produse, scuza perfectă pentru a savura-o direct din borcan cu lingurița! Aroma intensă de ciocolată te va face să dansezi pe ritmuri de Samba! 😀

La micul dejun, ca gustare, pe clătite, în prăjituri și alte deserturi, când vrei ceva dulce, când vrei să te răsfeți, când meriți o recompensă… orice moment al zilei este potrivit pentru a savura aceste creme tartinabile. Realizate doar din ingrediente ce provin din culturi certificate ecologic, cremele au în comun o mirodenie ce “parfumează” produsele și le conferă o aromă delicioasă: vanilie de bourbon. 

Iar răsfățul nu se oprește aici! Cremele tartinabile pe care noi le-am degustat sunt doar 3 din produsele de acest gen care alcătuiesc una din gamele Rapunzel. Dacă vrei să descoperi și alte arome, pe vegis.ro găsești și mai multe sortimente; îți spunem doar atât: conțin nuci de macadamia, caju, nougat, ciocolată amăruie și tonka. 

Gama de creme tartinabile de la Rapunzel face parte din oferta produselor tartinabile cu care îți venim în ajutor atunci când vrei ceva bun și rapid: gemuri, dulcețuri, mai multe creme cu ciocolată (căci nu există “prea multă ciocolată”), unt de arahide șiiiii ceva care cu siguranță îți va stârni curiozitatea – creme tartinabile în combinații precum nuci și ardei, busuioc și tomate, hrean și măr, papaya și mango sau tomate și parmezan.

Hai pe site și alege-ți după pofta inimii! 

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments
    Leave a Reply