Ingrijire personala / Review-uri

6 produse pentru plaja pe care nu le găseşti în orice magazin

produse pentru plaja

Pentru că este deja începutul verii, iar soarele a prins şi el putere, este cazul să te gândeşti la soluţiile pentru protecţia solară, cu atât mai mult dacă ai în plan o vacanţă la mare. Iată 6 produse pentru plaja din care poţi alege în funcţie de preferinţe, pentru o vară fără arsuri, şi implicit fără griji!

Creme de plajă Ceta Sibiu

Cremele de plajă Ceta Sibiu sunt rezultatul combinaţiei dintre tendinţele industriei cosmetice şi acţiunea plantelor. Acestea au la bază ulei de gălbenele, unt de shea, fosfolipide esenţiale şi vitamina E, ingrediente naturale care protejează pielea împotriva razelor solare puternice, previn fotoîmbătrânirea acesteia şi contribuie la obţinerea unui bronz de lungă durată.

Printre calităţile cremelor de plajă Ceta Sibiu este important să amintim de rezistenţă lor în ciuda contactului cu apa, absorbţia rapidă şi acţiunea în profunzime. Acestea sunt disponibile cu factori de protecţie solară (SPF) diferiţi.

creme pentru plja Ceta Sibiu

Lapte de plajă pentru întreaga familie (Farmona)

Laptele de plajă de la Farmona apară foarte bine pielea de radiaţiile solare datorită factorului de protecţie ridicat: SPF 50. În plus, acesta o hidratează intens şi calmează iritaţiile, fiind recomandată inclusiv pentru copii (nu mai mici de 3 ani).

Ideal pentru pielea sensibilă, laptele de corp nu conţine parabeni, este testat dermatologic şi face parte dintr-o gamă de produse pentru plaja, alături de lotiunea de plajă rezistentă la apă cu SPF 30, spray-ul pentru accelerarea bronzului şi alte cosmetice calitative.

lapte de plaja Farmona

Lapte protecţie solară pentru copii SPF 50 (Bielenda)

Orice părinte inspirat va împacheta în bagaj Laptele pentru Copii cu SPF 50 de la Bielenda. Pe lângă factorul de protecţie ridicat, produsul conţine alatonina şi d-panthenol, 2 ingrediente cu efect calmant care protejează pielea sensibilă a micuţilor şi reduce riscul de iritaţii, respectiv arsuri.

lapte protectie solara copii Bielenda

Emulsie de plajă Apidermin Sun (Complex Apicol)

Emulsia de plajă Apidermin Sun de la Complex Apicol oferă protecţie nu doar împotriva razelor solare UVA, respectiv UVB, ci şi împotriva procesului de îmbătrânire prematură a pielii, cauzată şi de expunerea la soarele puternic.

Această dublă protecţie se datorează ingredientelor active, 100% naturale, din compoziţie, ingrediente precum: uleiul de cătină, untul de shea, vitamina E şi nu în ultimul rând, lăptişorul de matcă, renumit pentru faptul că stimulează regenerarea celulelor. În plus, produsul nu conţine parabeni, parafine sau coloranţi!

emulsie de plaja Apidermin Complex Apicol

Lapte de Plajă cu Colagen Marin (Herbagen)

În materie de produse pentru plaja, Herbagen propune Laptele cu Colagen Marin şi SPF 20, un produs aparte tocmai prin ingredientul activ din compoziţie. Colagenul marin hidratează şi are rol reparator, iar împreună cu filtrele solare UVA şi UVB, protejează eficient pielea şi îi menţine elasticitatea.

lapte plaja cu colagen marin Herbagen

Ulei după Plajă cu Ulei de Cocos, Ricin şi Unt de Shea (Trio Verde)

Iar în final, nu uita de protecţia pielii după expunerea la razele solare, protecţie esenţială pentru refacerea acesteia şi menţinerea bronzului. În acest sens, ai la dispoziţie un produs românesc de calitate, 100% natural, cu uleiuri presate la rece: Uleiul după Plajă cu Ulei de Cocos, Ricin şi Unt de Shea de la Trio Verde.

Uleiul de cocos hidratează intens şi previne uscarea, uleiul de ricin hrăneşte şi calmează, iar datorită acidului cinamic din compoziţie, untul de shea reface pielea.

ulei dupa plaja Trio Verde

Tu ce produse pentru plaja vei alege? Pentru mai multe soluţii în acest sens, consultă oferta Vegis.ro!

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

1 Comment

  • Simo
    March 3, 2018 at 17:27

    5

    Reply

Leave a Reply