Tarta fina cu lapte de cocos si caju este un desert rafinat, ușor de preparat, care surprinde prin textura cremoasa a umpluturii, combinata cu cea crocanta a blatului. Ingrediente: 200g…
September 15, 2015Tarta fina cu lapte de cocos si caju este un desert rafinat, ușor de preparat, care surprinde prin textura cremoasa a umpluturii, combinata cu cea crocanta a blatului. Ingrediente: 200g…
Ingrediente: 1 cana fulgi de ovaz 1 cana faina integrala de grau 1 cana morcov ras o jumatate lingurita de bicarbonat un varf de lingurita de sare
Sub exotica denumire de kelp se ascunde o alga marina bruna care face parte din familia Laminaria. Aceste alge se gasesc in oceane la o adancime destul de mica (între…
Maca este radacina unei plante care creste in Peru, Bolivia, Paraguay si Argentina. Este extrem de rezistenta, maca putand rezista la altitudini mari si la temperaturi foarte joase, conditii in…
Ingrediente: 300 g curmale fara samburi 4 linguri cacao 2 linguri sirop de agave 300 g migdale
Dieta fara gluten presupune folositrea unor anumite tipuri de faina care nu contin gluten (substanta cu potential alergenic). Aceste tipuri de faina se folosesc de cele mai multe ori combinate…
Retete cu linte Supa de linte Ingrediente: 500g linte rosie, 1 ceapa, 6 catei de usturoi, 1 lingura de cimbru uscat, sare si piper. Lintea se alege, se spala bine…
“Coltii babei” sau Tribulus terrestris este o planta ce se aseamana cu vita de vie si prezinta tulpini numeroase si lungi de peste un metru, cu multiple ramuri, ce se…
Semintele de susan negru au fost utilizate inca din cele mai vechi timpuri datorita proprietatilor sale deosebite si a nutrientilor pe care ii are fata de susanul comun. Acum 2000…
Amaranth-ul supranumit “floarea nemuritoare și a frumuseții veșnice” de către poeți precum John Milton in “Paradise Lost” este o plantă medicinală cosmopolită, dar și o cereală foarte veche din America…