Noutati / Produse naturiste

Noua gamă VivaNatura: Bebe Drag, dermatocosmetice pentru pielea bebeluşilor

Alegerea produselor potrivite este primul pas pentru îngrijirea corectă a pielii bebeluşilor. Fiind mai subţire, pielea acestora este automat mai sensibilă, iar orice contact cu diverşi agenţi externi pot cauza de la iritaţii şi uscăciune, până la probleme mai serioase cum ar fi eczeme.

produse dermatocosmeticeVivaNatura înţelege importanţa folosirii unor cosmetice cât mai naturale în cazul celor mici, tocmai de aceea a lansat o gamă specială de produse dermatocosmetice dedicate bebeluşilor, gama Bebe Drag, în care mămicile se pot încrede 100%!

[fusion_fontawesome icon=”fa-child” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]De ce produse dermatocosmetice pentru bebeluşi?

În comparaţie cu cosmeticele obişnuite a căror scop principal este acela de a înfrumuseţa, dermatocosmeticele sunt folosite pentru a trata diverse probleme cu care pielea (mai ales cea sensibilă), se confruntă. Acestea sunt create în baza unor cercetări amănunţite în domeniu, şi testate înainte de lansarea pe piaţă.

Produsele dermatocosmetice sunt cele mai indicate pentru pielea bebeluşilor deoarece sunt hipoalergenice, fără parfum sau ingrediente de origine animală, şi nu conţin coloranţi, conservanţi, parabeni sau alte substanţe asemănătoare în compoziţie.

[fusion_fontawesome icon=”fa-heart” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Gama Bebe Drag: pentru confortul micuţului tău

crema de fundulet bebe dragNoua gamă Bebe Drag reuneşte sub această denumire produse pentru îngrijire ce conţin ingrediente naturale şi de origine naturală într-o proporţie de 99% sau 100%. Acestea au la bază extracte din diverse plante şi uleiuri procesate la rece, iar în compoziţia lor nu se regăsesc substanţe chimice de tip SLS sau derivaţi petrochimici.

Pentru crearea dermatocosmeticelor Bebe Drag, specialiştii VivaNatura s-au inspirat din natură şi au ales cele mai bune ingrediente care, datorită proprietăţilor deosebite pe care le au, au grijă într-un mod delicat de pielea celor mici.

Mămicile au acces la produse pentru o îngrijire completă şi eficientă a bebeluşilor: cremă şi balsam pentru iritaţiile şi senzaţia de uscăciune cauzate de scutec, loţiune de corp, şampon, gel de dus şi un produs 2 în 1, şampon şi gel de duş.

[fusion_fontawesome icon=”fa-eyedropper” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Ce conţin produsele Bebe Drag?

sampon si gel de dus Bebe Dragulei de ricin, ce are proprietăţi emoliente;
ulei de cocos care hrăneşte pielea;
vitamina E, ce contribuie la diminuarea senzaţiei de uscăciune;
extract din gălbenele, cu proprietăţi antiinflamatorii;
extract din pătlagină, cu proprietăţi astringente, utilizat ca şi cicatrizant;
extract de ovăz, ce reduce în mod vizibil roşeaţa pielii;
ulei de ovăz, bogat în acizi graşi, antioxidanţi, ceramide, fosfolipide şi alţi compuşi asemănători;
unt de shea, cu proprietăţi antibacteriene şi antifungice, ce calmează pielea;
aloe vera, care inhibă inflamaţiile;
ulei din sâmburi de struguri care hidratează, catifelează şi tonifică pielea;
… şi lista poate continua.

Unul din ingredientele-cheie care se regăseşte în compoziţia mai multor produse Bebe Drag este bisabolol, anti-iritant natural cu proprietăţi deosebite în îngrijirea pielii sensibile. Calmant şi antimicrobian, bisabololul împiedică dezvoltarea bacteriilor, ameliorează roşeaţa şi îmbunătăţeşte textura pielii.

Făcute cu drag în România, dermatocosmeticele Bebe Drag de la VivaNatura sunt cea mai bună alegere pentru îngrijirea bebeluşilor şi a nou-născuţilor, iar acum aceste produse le găseşti şi pe vegis.ro!

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments
    Leave a Reply