Produse naturiste

Alga Afa, cheia longevitatii organismului

Alga Afa este un “super-aliment” si totodata una dintre cele mai bogate surse naturale de nutrienti de pe Pamant. Alga Afa originala si organica exista intr-un singur loc in lume, si anume lacul Klamath din Oregon, SUA. Alga Afa nu a putut fi cultivata cu succes nicaieri altundeva, nici macar dupa decenii de cercetari.

Alga Afa este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Celulele STEM sunt celulele care se transforma intr-o mare diversitate de celule diferentiate, specializate, precum: celulele nervoase, osoase, hepatice, etc. In acest mod se reinnoiesc celulele organismului, se repara si se refac acele tesuturi afectate sau distruse. Atunci cand un organ este supus unui proces care necesita reinnoire, cum ar fi o afectiune, un accident sau procesul natural de imbatranire, din maduva osoasa se elibereaza Celulele STEM necesare vindecare.

Celulele STEM eliberate migreaza la organul afectat unde se prolifereaza si se diferentiaza in celulele acelui organ, sprijinind procesul natural de reinnoire, refacere si regenerare celulara. Pe masura ce imbatranim, capacitatea de regenerare a Celulelor STEM scade. Astfel, organismul nostru se reface mai greu si este mai putin rezistent in fata diverselor afectiuni.

Dintre toate alimentele naturale, Alga AFA este una dintre cele mai echilibrate, complete si complexe formule de nutrienti: 12 vitamine, 27 minerale naturale esentiale si 11 pigmenti naturali, precursori ai vitaminelor, enzimelor si coenzimelor.

Efecte terapeutice

Datorita compozitiei nutritionale deosebit de bogate si complexe, efectele benefice ale Algei Afa asupra organismului sunt multiple si puternice:

·         Este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM

·         Creste nivelul energetic la organismului

·         Creste capacitatea mentala si imbunatateste memoria

·         Reduce procesele inflamatorii

·         Are capacitate mare de detoxifiere

·         Are efect antioxidant

·         Regenereaza celular la nivelul tuturor claselor de celule din organism

·         Stimuleaza digestia

·         Reduce depresia, efectele negative ale stresului, imbunatateste starea de spirit

·         Stimuleaza si intareste sistemul imunitar

·         Are efecte antialergice

·         Regleaza nivelul colesterolului si al glicemiei

·         Sustine si protejeaza sistemul cardiovascular

·         Are un nivel caloric scăzut si sustine dietele de slabit.

Vezi aici toate produsele pe baza de Alga Afa

No Comments
    Leave a Reply