Noutati

S-a lansat noul Beautin Collagen cu magneziu de la MyElements!

Beautin Collagen cu magneziu

Beautin Collagen de la MyElements este un supliment alimentar îmbogăţit cu acid hialuronic şi vitamine care asigură organismului un aport adecvat de colagen. Noua formulă avansată, Beautin Collagen cu magneziu, are în compoziţie sa al patrulea cel mai răspândit mineral din corpul uman, şi asigură mai multe avantaje pentru sănătate.

Beautin Collagen conține colagen hidrolizat PEPTAN sub formă de peptide, care sunt deja descompuse până la o dimensiune potrivită în vederea absorbției de către organism, cât și pentru o utilizare mai bună și mai eficientă.
Peptidele de colagen sunt distribuite în organism, în special în dermă (substratul pielii) și acționează în baza următorului mecanism dual:

 • asigură pilonii esențiali pentru formarea fibrelor de elastan;
 • stimulează proliferarea fibroblastului, sporind procesul de formare a colagenului și a acidului hialuronic de către corp

Acidul hialuronic acționează în mod complementar ca agent de umplere (filler) al pielii.

Rezultate vizibile după 12 săptămâni de utilizare conform studiilor clinice**


Durata de acțiune a produsului variază în funcție de condiția diferită a pielii, stilul de viață și dieta urmată.
Zonele de dermă (substratul pielii) unde se pot observa niveluri de colagen reduse (ca urmare a îmbătrânirii, dietei necorespunzătoare sau supraexpunerii la UVA și UVB) sunt marcate și de o lipsă de elasticitate a pielii.

În graficul de mai jos poți observa substratul pielii unde peptidele de colagen au acționat asupra compoziției elementelor structurale, al formării elastanului și au stimulat proliferarea fibroblastului, cât și sintetizarea de colagen și acid hialuronic.

ICONS

În plus, fenomenul de hidroliză în sine joacă un rol deosebit de important în calitatea aminoacizilor asigurați de produs. Metoda de hidroliză PEPTAN garantează faptul că ingredientele rămân intacte, în fiecare lot, de la data producției până la data consumului final.

** Sursă: rezultatele studiilor clinice Peptan, Rousselot Healthy Choice, Hydrolyzed Collagen și Skin Health 2009

Ce este colagenul și cum acționează?

Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a țesutului conjunctiv al corpului, ce se regăsește pe întreaga suprafață a pielii.
Colagenul este responsabil pentru menținerea nivelului corespunzător de hidratare al pielii, asigurând fermitatea și elasticitatea acesteia.
În timp, fibrele de colagen își pierd elasticitatea, fapt ce conduce la apariția semnelor vizibile ale îmbătrânirii la suprafața pielii, cum ar fi cutele profunde, ridurile și liniile fine.

De ce să aleg colagen îmbunătățit cu acid hialuronic?


Colagenul și acidul hialuronic sunt două substanțe prezente în mod natural în organism, având un rol extrem de important în sănătatea pielii, a țesutului conjunctiv și a articulațiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen și acid hialuronic scade în timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare, pentru a menține elasticitatea și fermitatea pielii, este necesară consolidarea colagenului și a acidului hialuronic la nivelul epidermei.
Componentele formulei Beautin Collagen pot contribui la o producție normală de colagen la nivelul întregului corp, iar adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

De ce colagen sub formă de peptide?


În procesul de digestie, organismul uman scindează proteinele în componente mai mici (peptide și aminoacizi), pe care ulterior le absoarbe și le utilizează în diferite procese organice. În mod similar, proteina de colagen trebuie descompusă de câteva ori pentru a putea fi absorbită de către organism în mod eficient.

De ce colagen din surse de pește?


Colagenul din pește reprezintă o sursă naturală pură de colagen, iar studiile au demonstrat faptul că este mai ușor absorbit de către organism.
Colagenul Beautin conține colagen din peștele Tilapia, care beneficiază de cel mai ridicat nivel de aminoacizi specifici ce contribuie la sănătatea pielii, comparativ cu alte tipuri de colagen, prelevate de la alte specii.
Colagenul nu conține agenți contaminanți, întregul proces de fabricație având loc în condiții de pescuit și producție controlate.

Beneficiile zincului și ale vitaminelor A, C și B

Vitamina C are proprietăți antioxidante împotriva radicalilor liberi și contribuie la formarea normală a colagenului pentru a o funcționare normală a pielii, cartilajelor, gingiilor și vaselor de sânge.
Vitamina A contribuie la menținerea sănătății normale a pielii, în timp ce vitamina B și zincul contribuie la menținerea condiției fiziologice a pielii, unghiilor și părului, protejând celulele împotriva stresului oxidativ, respectiv împotriva efectelor dăunătoare timpurii ale radicalilor liberi.
Aceste elemente combinate cu colagenul și acidul hialuronic sunt concentrate într-un complex de frumusețe deosebit de integrat ce asigură atât elemente nutritive primare, gata de folosire, cât și micronutrienți, ce contribuie la stimularea producției naturale de colagen de către organism.

Beneficiile produsului Beautin Collagen

Datorită compoziţiei sale îmbogăţită cu acid hialuronic, zinc şi vitaminele A, C şi cele din complexul B, formula Beautin Collagen prezintă următoarele beneficii-cheie:

 • menţine elasticitatea şi fermitatea pielii;
 • previne apariţia ridurilor;
 • diminuează ridurile fine;
 • conferă strălucire pielii;
 • hidratează pielea într-un mod corespunzător;
 • întăreşte firul de păr şi unghiile;
 • menţine sănătatea articulaţiilor şi a oaselor.

* După cum ai remarcat, studiile clinice au evidențiat o îmbunătățire a structurii și condiției pielii după 12 săptămâni de utilizare.

Studii clinice despre formula avansată Beautin Collagen

 • Colagenul Beautin este un produs nutri-cosmetic pentru piele

Studii clinice au demonstrat efectele benefice ale ingredientelor sale, care, în formula Beautin Collagen , sunt asigurate în proporțiile ideale pentru ca pielea să fie revitalizată și să reparată din interior.

Studiile clinice referitoare la colagen Peptan au demonstrat faptul că, după o utilizare de 12 săptămâni, condiția și structura pielii s-au îmbunătățit în mod vizibil.

 • Efect hidratant (studiul YNTKK – 2008 – 4144*)
TABLE_1

Substanța PEPTAN din compoziția formulei Beautin Collagen sporește hidratarea pielii în proporție de 28%.

După opt săptămâni, s-a constatat o îmbunătățire semnificativă în materie de hidratare a pielii în cazul grupului de control PEPTAN, o îmbunătățire de 28%, față de grupul căruia i-a fost administrat placebo.

*Studiul YNTKK – 2008 – 4144: studiu dublu-orb placebo-controlat cu administrarea colagenului hidrolizat PEPTAN pentru a îmbunătăți condiția pielii. Studiul a fost realizat la Tokyo (Japonia) de SOUKEN pe un grup de 33 femei cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, pe o perioadă de opt săptămâni, în timpul iernii. Fiecărei femei i-au fost administrate 10.000 mg colagen, o dată pe zi, în formă lichidă.

 • Efect anti-îmbătrânire (studiul 2008 – A00654 – 51*)
TABLE_2

PEPTAN-ul netezește cutele pielii cu 26% și previne formarea ridurilor profunde. Numărul ridurilor a scăzut semnificativ cu PEPTAN în interval de 12 săptămâni.

Numărul ridurilor profunde este semnificativ mai mare în cazul administrării de placebo între 1 și 12 săptămâni, respectiv cu 30%. După 6 săptămâni, 77% din ridurile profunde ale participantelor la studiul PEPTAN au fost reduse cu 41%.

După 12 săptămâni, a fost măsurată reducerea suprafeței totale a ridurilor, iar rezultatul a relevat o reducere între 17% și 68% pentru grupul PEPTAN.

*Studiul 2008 – A00654 – 51: evaluarea rezultatelor asupra proprietăților pielii, după administrarea orală a colagenului hidrolizat PEPTAN versus placebo. Studiul a fost realizat la Lyon (Franța) de DERMSCAN, asupra unui grup format din 47 de femei cu vârste cuprinse între 35 și 55 ani, pe o perioadă de 12 săptămâni, în timpul iernii. Fiecare participantă a primit 10.000 mg PEPTAN pe zi, 5.000 mg dimineața și 5.000 mg seara, în formă lichidă.

De ce Beautin Collagen cu magneziu?

Datorită formulei îmbunătăţite cu magneziu, noul Beautin Collagen îmbină beneficiile variantei simple a produsului cu beneficiile magneziului, rezultând astfel un supliment alimentar inovator!

Magneziul face parte din topul celor mai răspândite minerale din organism şi este un element nutritiv esenţial pentru persoanele care au un stil de viaţă activ, stil ce implică şi exerciţii fizice regulate. Cunoscut ca mineralul antistres, magneziul:

 • reduce oboseala şi stresul;
 • combate stările de anxietate;
 • contribuie la fixarea calciului în oase;
 • previne crampele musculare;
 • menţine tonusul muscular.

Cui se adresează Beautin Collagen cu magneziu?

Noul produs marca MyElements a fost creat pentru persoanele care luptă împotriva primelor semne vizibile ale înaintării în vârstă, şi care totodată au nevoie de un supliment pentru susţinerea stilului de viaţă activ pe care îl au.

Este disponibil în aceleaşi combinaţii delicioase de arome precum căpşuni şi vanilie, respectiv mango şi pepene galben, gustul plăcut transformându-l într-un supliment mult mai uşor de administrat.

Dacă vrei să încerci noul Beautin Collagen cu magneziu, îl găseşti pe vegis.ro, alături de celelalte variante ale acestui produs.

MyElements: suplimente alimentare inspirate de natură

Cu MyElements, misiunea noastră este de a crea și oferi produse ce contrabalansează efectele și consecințele negative ale stilului de viață modern și ne ajută să atingem o stare naturală de echilibru și sănătate, pentru a ne bucura de beneficiile vieții moderne.

Aliatul nostru de bază în acest efort este știința nutriției, care se dezvoltă rapid cu ajutorul tehnologiei și ne conferă abilitatea de a izola aceste ingrediente active prețioase ce ne sunt necesare pentru nutriție și de a le păstra în condiție perfectă, în același timp.

Prin MyElements, credem într-o viață fără limitări și restricții. Din acest motiv, ne angajăm să descoperim și să vă oferim toate aceste elemente ce ne ajută să atingem un echilibru natural și wellness, pentru a ne bucura o viață mai bună.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

1 Comment
 • Anonymous
  April 16, 2018 at 22:10

  1

  Reply
Leave a Reply