Noutati

S-a lansat noul Beautin Collagen cu magneziu de la MyElements!

Beautin Collagen cu magneziu

Beautin Collagen de la MyElements este un supliment alimentar îmbogăţit cu acid hialuronic şi vitamine care asigură organismului un aport adecvat de colagen. Noua formulă avansată, Beautin Collagen cu magneziu, are în compoziţie sa al patrulea cel mai răspândit mineral din corpul uman, şi asigură mai multe avantaje pentru sănătate.

Beneficiile produsului Beautin Collagen

Beautin Collagen conţine colagen hidrolizat Peptan sub formă de peptide pentru o absorbţie mai bună în corp, respectiv o utilizare mai eficientă. Colagenul Beautin este obţinut doar din surse naturale de peşte.

Prin compoziţia sa îmbogăţită cu acid hialuronic, zinc şi vitaminele A, C şi cele din complexul B, produsul:
– menţine elasticitatea şi fermitatea pielii;
– previne apariţia ridurilor;
– diminuează ridurile fine;
– conferă strălucire pielii;
– hidratează pielea într-un mod corespunzător;
– întăreşte firul de păr şi unghiile;
– menţine sănătatea articulaţiilor şi a oaselor.

De ce Beautin Collagen cu magneziu?

Datorită formulei îmbunătăţite cu magneziu, noul Beautin Collagen îmbină beneficiile variantei simple a produsului cu beneficiile magneziului, rezultând astfel într-un supliment alimentar inovator!

Magneziul face parte din topul celor mai răspândite minerale din organism şi este un element nutritiv esenţial pentru persoanele care au un stil de viaţă activ, stil ce implică şi exerciţii fizice regulate. Cunoscut ca mineralul antistres, magneziul:
– reduce oboseala şi stresul;
– combate stările de anxietate;
– contribuie la fixarea calciului în oase;
– previne crampele musculare;
– menţine tonusul muscular.

Cui se adresează Beautin Collagen cu magneziu?

Noul produs marca MyElements a fost creat pentru persoanele care luptă împotriva primelor semne vizibile ale înaintării în vârstă, şi care totodată au nevoie de un supliment pentru susţinerea stilului de viaţă activ pe care îl au.

Este disponibil cu aceleaşi combinaţii delicioase de căpşuni şi vanilie, respectiv mango şi pepene galben, arome care îmbunătăţesc gustul şi îl fac mai uşor de consumat.

Dacă vrei să încerci noul Beautin Collagen cu magneziu, îl găseşti pe vegis.ro alături de celelalte variante ale acestui produs.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

1 Comment

  • Anonymous
    April 16, 2018 at 22:10

    1

    Reply

Leave a Reply