Remedii produse apicole

Natural și românesc: Produse apicole de la ApicolScience și cosmetice fără parabeni

Produse apicole ApicolScience

Natura este cu siguranță cel mai ofertant loc de care ne putem bucura. Este un refugiu în momentele stresante, o oază de liniște la finalul unei zile agitate și o sursă valoroasă pentru sănătatea noastră. Datorită ei și a celor mai zumzăitoare vietăți, albinele, avem parte de un real ajutor natural: produsele apicole.

Nu ne-am putea imagina o lume în care albinele nu ar exista, întrucât acestea sunt responsabile de polenizarea a peste 50% din speciile de plante de pe Terra. De la miere, lăptișor de matcă și până la propolis, fiecare extract al stupului are diverse beneficii care contribuie la buna funcționare a organismului sau care ameliorează unele afecțiuni

Produse ale stupului

Piața apicolelor este la rândul ei una bogată, iar de cele mai multe ori poate fi dificil să alegi cea mai potrivită variantă. De aceea, ne-am gândit să îți venim în ajutor și să îți prezentăm unele dintre cele mai apreciate produse naturiste de pe vegis.ro, produsele apicole de la ApicolScience

Iubitor de apicole? Atunci te invităm să descoperi beneficiile consumului de produse apicole, precum și avantajele produselor naturale ApicolScience. 

Cele mai importante beneficii ale produselor apicole și recomandări 

Probabil primul cuvânt pe care-l asociezi cu albinele este mierea, un lichid dulce obținut din nectarul florilor. Proprietățile sale sunt recunoscute la nivel mondial, fiind un remediu folosit încă din vremea egiptenilor, grecilor și romanilor.

Mierea de o calitate superioară este bogată în antioxidanți precum acizi organici și compuși fenolici (flavonoidele), elemente care sunt asociate de către oamenii de știință cu reducerea riscului de atac de cord. Iată și ce alte beneficii are consumul de miere:

  • Întărește sistemul imunitar și ajută la buna funcționare a sistemului respirator. Respirator de la ApicolScience contribuie la prevenirea afecțiunilor respiratorii și la combaterea acestora, fiind un remediu eficient atât pentru adulți, cât și pentru copii. Îmbogățit cu șofran de India, iarbă mare și extracte de pin, produsul Respirator calmează durerile în gât și ușurează respirația. 
Miere albastră cu spirulină și tămâie ApicolScience
  • Îmbunătățește tonusul general al organismului. Există sortimente de miere aparte, cum este și mierea albastră cu spirulină și tămâie, care te ajută să îți menții o stare de calm în perioadele stresante. Această variantă de miere a fost descoperită de un cercetător român cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul chimiei organice, doamna Ileana Telembici. Produsul are la bază miere și lăptișor de matcă, precum și extracte din plante, care îi conferă culoarea albastru. 

Totodată, mierea albastră are un rol benefic și în menținerea sănătății celulare și în susținerea funcționării normale a măduvei spinării.

  • Susține echilibrul mintal și emoțional. O altă variantă de miere specială este și mierea roșie, care ajută la procesele de regenerare de la nivel celular, articular și nervos. 

Un alt extract deloc de neglijat este lăptișorul de matcă, o substanță lăptoasă, cremoasă, ce este produsă de albinele muncitoare din stup. Din punct de vedere nutrițional, acesta conține proteine, lipide, săruri minerale și vitamine, astfel că are proprietăți antibacteriene, antioxidante și antiinflamatorii

O variantă de astfel de produs pe care ți-l recomandăm să-l încerci este lăptișorul de matcă în miere (20%), care are multiple efecte pozitive asupra organismului, printre care:

Lăptișor de matcă în miere ApicolScience
  • reducerea oboselii fizice și psihice;
  • stimularea sistemului nervos și a circulației sanguine;
  • prevenirea tulburărilor de memorie;
  • încetinirea procesului de îmbătrânire;
  • creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Din această listă a produselor apicole naturale nu poate să lipsească propolisul, cunoscut și sub denumirea de cleiul albinelor. Acesta este în sine o substanță rășinoasă, strânsă de albine din mugurii unor copaci, ce are la rândul ei proprietăți terapeutice. Spre exemplu, tinctura de propolis ultra are efect antimicrobian și antiviral și este un remediu eficient pentru laringite, faringite sau viroze respiratorii. 

Darurile stupului transpuse și în cosmetică

Echipa ApicolScience a dezvoltat nu doar produse apicole de excepție, dar și o gamă de cosmetice pe bază de ingrediente apicole. Toate variantele de creme sunt naturale, fără parabeni și asigură o îngrijire delicată a pielii, contribuind și la refacerea sănătății acesteia. 

Creme fără parabeni - Produse apicole ApicolScience

Cremele ApicolScience hidratante sunt recomandate pentru persoanele cu pielea grasă sau mixtă, în timp ce varianta super protectivă asigură protecție împotriva agenților externi. 

De ce să alegi produsele apicole ApicolScience?

Bunătățile din stup ApicolScience sunt în esență produse apifitoterapeutice, destinate menținerii și recăpătării sănătății întregii familii. Unicitatea acestora constă în rețetele inovatoare ce stau la baza produselor, în studiile clinice realizate, în complexitatea ingredientelor, dar și în experiența specialiștilor ApicolScience. 

Produsele specifice stupului se împletesc cu extracte din plante și alte bogății ale naturii, rezultând diverse sortimente de miere – certificate BIO, precum și produse pe bază de propolis sau polen. 

Fiecare produs ApicolScience este o încununare a științei cu resursele naturale, la care se adaugă dragostea față de oameni și ambiția de a oferi produse calitative și eficiente. 

Cum te poți bucura de produsele apicole românești?

Produsele apicole ApicolScience sunt disponibile la un click distanță, pe vegis.ro, unde am pregătit și reduceri speciale în această perioadă. 

Bunătăți din stup ApicolScience

De reținut este și faptul că produsele apicole nu au efect instantaneu, iar eficiența acestora se poate observa după mai multe cure. 

Multă sănătate îți dorim!

About Author

Vorbăreață incurabilă, dar care adoră să își împărtășească ideile și în scris. Iubitoare de animăluțe, călătorii și cărți inspirate din fapte reale.

No Comments
    Leave a Reply