Ingrijire personala

Apiterra, cosmetice inspirate din învățăturile bunicii

Apiterra

Apiterra este primul brand de produse pentru îngrijire al producătorului român Albina Carpatină, produse care au la bază doar ce este mai bun în materie de apicole, precum și extracte din plante și ingrediente active de calitate. Rețetele cosmeticelor Apiterra conțin miere de salcâm bio și lăptișor de matcă bio ce au ca sursă de proveniență stupine certificate ecologic din zona Transilvaniei.

Noile produse reprezintă rodul a 2 ani de muncă, studiu intens, dar și dăruire și entuziasm care au condus la crearea unor cosmetice de top ce surprind totodată dragostea pentru natură și, bineînțeles, pentru albinuțe.

Cosmetice Apiterra

Povestea Apiterra

Povestea Apiterra ne poartă pe tărâmurile copilăriei, o copilărie îndulcită de gustul aromat al mierii și presărat cu învățături despre albine:
Pasiunea pentru albinărit și dragostea pentru natură au fost în familia noastră de multe generații. În satul natal, printre dealuri acoperite de păduri unde aerul era proaspăt și curat, albinuțele noastre zburau prin flori și adunau mierea care mi-a îndulcit copilăria. Îmi amintesc și acum cu plăcere cum bunica îmi povestea seara cum se cresc albinele, cum se recoltează mierea și cum lucrurile bune trebuie făcute cu dăruire. Mierea, lăptișorul de matcă, propolisul și polenul au făcut parte din viața mea dintotdeauna. Bunica și mama își pregăteau în casă măști cu miere și lăptișor de matcă, iar eu eram fascinată de aceste elixiruri ale frumuseții.” – Doina E, fondatoare Apiterra și Albina Carpatină.

Dorința de inovare ca urmare a unei experiențe de peste 25 de ani în domeniul produselor apicole și cererea tot mai mare pentru cosmeticele naturale cu miere au dus la dezvoltarea brand-ului Apiterra.

Gama de produse Apiterra

Fabricate prin procedeul de presare la rece care păstrează intacte proprietățile active ale ingredientelor, gama Apiterra este destinată în special îngrijirii tenului și cuprinde:

  • apiterraseruriSer intensiv restructurant cu peptide naturale, Ser intensiv antiaging cu colagen marin și coenzima Q10, Ser Botox Like cu venin de albine;
  • măști pentru tenMască de față lift instant cu extract de cicoare și unt de shea, Mască de față 3 în 1 cu extract de bujor;
  • cremeCremă Radiance cu aur și argint coloidal, Cremă regenerantă cu extract de propolis, Cremă hidratantă cu aloe vera, Cremă evadare urbană cu extract de ginseng și vitamina C, Cremă de zi antirid și pentru fermitate cu extract din fructe de baobab, Cremă de noapte antirid și pentru fermitate cu extract din vin de gheață, Cremă antiaging cu acid hialuronic pur, Cremă antiacnee cu miere de Manuka, Cremă pentru conturul ochilor cu extract de susan și ceai verde;
  • cosmetice pentru curățare și demachiere: Apă micelară cu apă de trandafiri și albăstrele, Lapte demachiant 3 în 1 cu unt de shea și unt de cacao.

Noul brand de cosmetice naturale cuprinde inclusiv produse pentru îngrijirea corpului precum Cremă de mâini cu cătină și Loțiune de corp 3 în 1 cu ulei de argan bio.

Pe lângă complexul de ingrediente specific fiecărui produs în parte, toate cosmeticele au la bază miere de salcâm și lăptișor de matcă. Unul din principalele avantaje ale produselor Apiterra este faptul că nu conțin parabeni, organisme modificate genetic, uleiuri minerale, SLS, sulfati, siliconi, parafină, PEG sau coloranți sintetici. Testate dermatologic, cosmeticele Apiterra oferă garanția siguranței în utilizare, fiind ideale și pentru persoanele sensibile.

Crema antiaging ApiterraInspirate din măștile de înfrumusețare făcute odinioară în casă și create cu pricepere, pasiune și dăruire, cosmeticele Apiterra reprezintă o promisiune a calității și respectării întocmai a valorilor transmise din generație în generație:
În laboratorul naturii facem lucrurile cu dăruire, pricepere, creativitate, dragoste pentru natură și cu convingerea că lucrurile bune durează. Acestea sunt valorile noastre, pe care vrem să le transmitem prin produsele Apiterra.” – Doina E, fondatoare Apiterra.

Gama de cosmetice Apiterra este disponibilă și pe vegis.ro.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply