Gemoterapie

Fiorda – Beneficiile lichenului de piatră împotriva durerilor de gât

Fiorda comprimate

Odată cu sezonul rece, apar și afecțiunile respiratorii, manifestate adesea prin durere în gât și tuse seacă.

Știai că există o legătură între gâtul iritat, tusea seacă și îmbolnăvirile mai complicate ale tractului respirator? Cercetările medicale au arătat că unele simptome precum gâtul iritat și tusea seacă pot fi primele semne ale atacului microbian, semne care nu trebuie ignorate. Virusurile, bacteriile și fungii care se dezvoltă în gât pot cauza complicații precum dezvoltarea de pneumonii sau otite.

sănătatea organismului

Măsurile luate încă de la primele semne de gât iritat și tuse seacă și îngrijirea zilnică a gâtului contribuie la prevenția unor infecții și inflamații precum cele menționate și nu numai.

LICHENUL DE PIATRĂ

Lichenul de piatră (Cetraria Islandica) este ingredientul natural eficace în caz de gât iritat și tuse seacă. Lichenul de piatră este o plantă cu utilizare tradițională, care conține peste 70% mucilagii, polizaharide naturale, cum ar fi lichenină și iso-lichenină.

Mucilagiile naturale din extractul de lichen islandez asigură acoperirea mucoasei gâtului cu un strat protector. Prin efectul emolient și de acoperire a mucoaselor gâtului, extractul de lichen de piatră protejează terminațiile nervoase, atenuează senzația de iritație a mucoaselor gâtului și reduce reflexul de tuse. Acesta acționează imediat, ține la distanță agenții patogeni de la nivelul mucoasei și protejează gâtul iritat.

lichen de piatră

Eficacitatea acestui extract natural este susținută de monografiile plantelor publicate atât de către Organizația Mondială a Sănătății, cât și de către Agenția Europeană a Medicamentelor.

FIORDA – CEA MAI MARE CONCENTRAȚIE DE EXTRACT DE LICHEN DE PIATRĂ

Comprimatele pentru supt Fiorda reprezintă o terapie naturală ce conține lichen islandez, nalbă de grădină, măceș sau tei, combinație originală de extracte din plante, cu eficacitate consacrată.

Fiorda conține cea mai mare concentrație de extract de lichen de piatră și reprezintă măsura ce trebuie luată încă de la primele semne de gât iritat și tuse seacă. Comprimatele naturale protejează mucoasa gâtului, indiferent de tipul de microbi care se pot dezvolta: virusuri, bacterii sau fungi.

Acestea nu conțin zahăr și nici coloranți sau arome artificiale. Gustul și aroma plăcute, precum și consistența gumată a comprimatelor pentru supt se datorează extractelor naturale de coacăze, lămâie sau zmeură. Comprimatele pot fi administrate chiar și femeilor gravide sau care alăptează, respectiv persoanele care suferă de diabet. 

coacăze

Comprimatele naturale Fiorda pentru gât iritat și tuse seacă sunt disponibile și pe vegis.ro.

No Comments

    Leave a Reply