Produse de la PLANTEXTRAKT in oferta Vegis.ro (6 produse)

După 30 de ani de experiență în prelucrarea plantelor, Plantextrakt este primul producător român de extracte gemoterapice, singurul producător român de medicamente homeopate și un producător recunoscut pentru calitatea produselor fitoterapice. 
 
Plantele din compoziția produselor sunt recoltate cu grijă din culturile organice proprii și din inima pădurilor, locuri în care este testată puritatea solului și a aerului. Acestea sunt prelucrate în stare proaspătă: mugurii și părțile de plante intră imediat în procesul de extracție la rece, iar pentru fiecare plantă este respectată cu rigurozitate rețeta de fabricație, conform farmacopeelor europene. 
 
Gemoterapicele și fitoterapicele sunt obținute împreună cu experți, folosind tehnologie de vârf. Fiecare plantă este verificată atent în diferite momente pe parcursul procesului, până la finalizarea extracției. Apoi este evaluat profilul fitochimic prin metode analitice moderne, folosind standarde de înaltă puritate pentru garanția că acestea își păstrează toate proprietățile vindecătoare. Certificarea farmaceutică internațională și certificarea ecologică susțin calitatea produselor PlantExtrakt.

Produse de la PLANTEXTRAKT in oferta Vegis.ro - Alege produsul preferat

PLANTEXTRAKT, Fiorda Junior cu Aroma de Zmeura 15cpr, Vegis.ro
PLANTEXTRAKT, Fiorda cu Aroma de Lamaie 30cpr, Vegis.ro
PLANTEXTRAKT, Fiorda cu Aroma de Coacaze Negre 30cpr, Vegis.ro
PLANTEXTRAKT, Fiorda cu Aroma de Propolis 30cpr, Vegis.ro

Produse de la PLANTEXTRAKT in oferta Vegis.ro (6 produse)

Produse Naturale & Organice de la PLANTEXTRAKT