Campanii sociale

Cu ajutorul tău, copiii îngrijiţi la Hospice au ajuns la mare!

În urmă cu 2 luni am iniţiat cu drag, alături de Organizaţia Hospice – Casa Speranţei, programul “Felie de Mare Albastră” prin care doream să oferim o vacanţă la mare copilaşilor bolnavi îngrijiţi la Hospice. Astăzi, privim cu zâmbetul pe buze imaginea ce surprinde chipurile fericite a celor 37 de copii care au mers în tabără la Eforie Nord, şi vrem să împărtăşim această bucurie cu voi, clienţii Vegis.

Mulţumită donaţiilor pe care le-aţi făcut în această perioadă, am reuşit să strângem numai puţin de 7000 lei, o sumă pe care am redirecţionat-o în totalitate Organizaţiei Hospice. Împreună cu voi, oameni mărinimoşi, cu bunătate în suflet, am oferit fiecărui copil o felie de mare albastră, o vacanţă binemeritată şi amintiri frumoase, iar pentru acest lucru nu putem decât să VĂ MULŢUMIM!!!

Cu ajutorul vostru, 37 de micuţi au simţit briza mării, s-au scăldat în apa acesteia şi au făcut plimbări pe faleză, toate sub atenta supraveghere a părinţilor, voluntarilor şi a unei echipe medicale. La întoarcere, unul dintre pitici a împărtăşit un mic secret unuia din reprezentanţii Hospice, şi anume faptul că a înghiţit apă de mare şi e convins că în acea gură de apă era şi un peştişor. 😀

“Felie de Mare Albastră” a fost un succes, succes care s-a măsurat în zâmbete, voie bună şi clipe de fericire ale unor copii care se luptă cu o boală nemiloasă.

Programul însă nu s-a încheiat, deoarece nici grija pentru copiii de la Hospice nu poate lua sfârşit. În continuare strângem bănuţi pentru o nouă aventură, noi experienţe, servicii de îngrijire mai bune şi în general proiecte care oferă posibilitatea micuţilor şi nu numai, de a se bucura de o viaţă confortabilă, fără dureri sau alte neplăceri ce vin odată cu boala.

Fii alături de ei aşa cum ai fost şi până acum! La orice comandă pe site-ul vegis.ro ai opţiunea de a dona orice sumă doreşti, iar toate aceste sume, oricât de mici ar fi, în final vor face diferenţa.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply