În urmă cu 2 luni am iniţiat cu drag, alături de Organizaţia Hospice – Casa Speranţei, programul “Felie de Mare Albastră” prin care doream să oferim o vacanţă la mare copilaşilor bolnavi îngrijiţi la Hospice. Astăzi, privim cu zâmbetul pe buze imaginea ce surprinde chipurile fericite a celor 37 de copii care au mers în tabără la Eforie Nord, şi vrem să împărtăşim această bucurie cu voi, clienţii Vegis.

Mulţumită donaţiilor pe care le-aţi făcut în această perioadă, am reuşit să strângem numai puţin de 7000 lei, o sumă pe care am redirecţionat-o în totalitate Organizaţiei Hospice. Împreună cu voi, oameni mărinimoşi, cu bunătate în suflet, am oferit fiecărui copil o felie de mare albastră, o vacanţă binemeritată şi amintiri frumoase, iar pentru acest lucru nu putem decât să VĂ MULŢUMIM!!!

Cu ajutorul vostru, 37 de micuţi au simţit briza mării, s-au scăldat în apa acesteia şi au făcut plimbări pe faleză, toate sub atenta supraveghere a părinţilor, voluntarilor şi a unei echipe medicale. La întoarcere, unul dintre pitici a împărtăşit un mic secret unuia din reprezentanţii Hospice, şi anume faptul că a înghiţit apă de mare şi e convins că în acea gură de apă era şi un peştişor. 😀

“Felie de Mare Albastră” a fost un succes, succes care s-a măsurat în zâmbete, voie bună şi clipe de fericire ale unor copii care se luptă cu o boală nemiloasă.

Programul însă nu s-a încheiat, deoarece nici grija pentru copiii de la Hospice nu poate lua sfârşit. În continuare strângem bănuţi pentru o nouă aventură, noi experienţe, servicii de îngrijire mai bune şi în general proiecte care oferă posibilitatea micuţilor şi nu numai, de a se bucura de o viaţă confortabilă, fără dureri sau alte neplăceri ce vin odată cu boala.

Fii alături de ei aşa cum ai fost şi până acum! La orice comandă pe site-ul vegis.ro ai opţiunea de a dona orice sumă doreşti, iar toate aceste sume, oricât de mici ar fi, în final vor face diferenţa.